321 geschiedenisweetjes. Superslimme dingen die je moet weten over geschiedenis

321 geschiedenisweetjes. Dit boek bevat superslimme dingen die je moet weten over geschiedenis. Echt waar! Tel maar!

321 superslimme dingen die je moet weten over geschiedenis

321 geschiedenisweetjes zegt dat er ook vrouwelijke hofnarren waren in de middeleeuwen. En dat de oerknal (waarmee alles, maar dan ook álles, begon) geen echte knal was. Dat de Azteken een dierentuin, én een mensentuin hadden. Dat, en nog veel meer weetjes lees je in 321 superslimme dingen die je moet weten over geschiedenis! (Ik snap niet waarom de titel zo lang moet zijn, want ik bedoel je kunt ook gewoon zeggen 321 geschiedenisweetjes. Maar ik ben niet de auteur van het boek, dus laat maar zitten. Over lang gesproken, waarom ben ik nu nog steeds met de introductie bezig? Laten we gewoon beginnen. Wacht!? ben je nu nog steeds aan het typen? stop!! HOU OP!!! Begin gewoon met de review over 321 geschiedenisweetjes.)

321 geschiedenisweetjes

Alle 321 geschiedenisweetjes op een rij

Het is wel handig als een boek op volgorde staat ( dus bijvoorbeeld met een dierenboek, op alfabetische volgorde). Gelukkig staat alles in 321 geschiedenisweetjes op een rij. De toch-niet-zo-knal-oerknal kwam natuurlijk als eerste, Daarna de aarde, bacteriën, eerste wezens op land enzovoort, enzoverder. Natuurlijk denk je: “Maar Elias, dat hoort toch bij een boek over geschiedenis? Geen wonder dat Mathilda Masters het in 321 geschiedenisweetjes zo heeft gedaan.” Dat is misschien zo, maar ik vind het nog steeds knap dat ze alles op volgorde heeft geschreven.

Kinderboekenweek:

Ben je juf/meester en ben je nog op zoek naar een goed boek voor de kinderboekenweek? Dan kan ik je 321 superslimme geschiedenisweetjes zéker aanraden. Het zit niet alleen vol met interessante, maar ook met grappige weetjes en feiten. lees over het begin van het universum, de komst van de mens en nog veel meer!

4 boeken, oneindige weetjes

Natuurlijk zijn er meerdere van dit soort informatieve boeken gemaakt. Zoals :

Allemaal interessante boeken met leuke weetjes en feitjes. Net zoals 321 superslimme geschiedenisweetjes, allemaal geschreven en getekend door Mathilda Masters en Louize Perdieus. Mathilda werd geboren in België en heeft nu twee kinderen. Ze werd schrijver doordat ze al heel lang schrijft. Louize Perdieus heeft grafisch ontwerp gestudeert en tekent in opdracht en kinderboeken. Haar tekeningen zitten vaak vol humor. Wat een team! Heel handig voor de 321 geschiedenisweetjes!

Specificaties 321 superslimme geschiedenisweetjes

Auteur: Mathilda Masters | illustrator: Louize Perdieus | uitgever: Lannoo | 9789401460910 | juni 2020 | 288 pagina’s | meer informatie vind je hier of bij je lokale boekhandel

Welk woord of thema spreekt jou aan in een boek? Klik op een woord en ga naar boeken toe in dit thema!

avontuur boekenserie culturen dieren diversiteit emoties familie fantasie fantasy filosofie geheimen geschiedenis gevoelens gezondheid graphic novel grappig het leven humor jezelf zijn klassieker klimaat kunst liefde maatschappij magie mentale gezondheid mindful mysterie natuur oorlog opgroeien politie prentenboek roman school seizoenen spannend sprookjes sterke vrouw thriller verhalenbundel vriendschap weetjesboek wereld zoekboek

321 superslimme dingen die je moet weten over geschiedenis
Footer5
Elias
Delen is enorm lief

Mijn naam is Elias. Ik ben 12 jaar en hou van sporten zoals Rugby, toneelspelen en creativiteit. Ik ben altijd buiten behalve als ik aan het gamen ben. Zoals op de Wiiu. En ik vind het leuk om recensies te schrijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.