Ontzettend Irritant – Andy Griffiths en Terry Denton

De makers van de Waanzinnige Boomhut Andy Griffith en Therry Denton hebben een nieuw boek uitgebracht, Ontzettend Irritant. Vind je de Waanzinnige Boomhut al irritant, dan weet ik niet of dit boek geschikt is voor jou.

Wat heb je liever

ontzettend irritant schrijvers de waanzinnige boomhut

Ontzettend Irritant bestaat uit verhalen en heel veel tekeningen. De verhalen gaan over irritante dingen. En als er iets is waar Andy goed in is, is het irritant zijn. Stel je een lange autorit voor waarbij Andy steeds maar vraagt “zijn we er al ? ” Of Andy die zijn zus gaat nadoen en zijn zus hiermee ontzettend irriteert. En wat dacht je van een irritante vlieg die door het hele boek op elke bladzijde aanwezig is.

Raak je al geïrriteerd? Het meest irritante verhaal vind ik het verhaal “Wat heb je liever”. Hierin blijft Andy maar doorzeuren over de keus of zijn vader opgegeten wil worden door leeuwen of door mieren. Elke keer komt er een argument bij waarom zijn vader misschien wel een verkeerde keuze maakt. De hele discussie speelt zich af tijdens het eten. Andy’s moeder en zus vinden het nogal vervelend en hierdoor ontstaan leuke grappige gesprekken aan tafel.

meisje leest boek van terry denton

Doe de test

Ik vind het boek Ontzettend Irritant erg grappig. De tekst maar zeker ook de kleine tekeningen met tekstballonnetjes maken de verhalen compleet. De zwart-witte stripachtige tekeningen hebben ook kleine tekstjes die het verhaal nog grappiger maken. Ik raak soms zelf ook geïrriteerd van Andy merk ik, maar ik heb ook erg gelachen om alle gekke dingen die Andy verzint. Ik zou zeggen, boek geslaagd. Dit boek is voor iedereen die al fan is van de Waanzinnige Boomhut serie en boeken als Het leven van een Loser. Wil je zeker weten of dit boek iets is voor jou, doe dan de test op de achterzijde van het boek.

Specificaties Ontzettend Irritant

ontzettend irritant  Andy Griffiths  terry denton waanzinnige boomhut

Auteur: Andy Griffiths en Terry Denton | Uitgever: Lannoo | 9789401462754 | september 2019 |160 pagina’s | meer informatie vind je hier

Rosalie
Delen is enorm lief

Hallo, ik ben Rosalie en ik ben 10 jaar en zit in groep 8. Ik hou van viool spelen, ballet en Tang Soo Do (koreaans karate). In de winter ski ik ook op de skibaan en ga ik elk jaar op wintersport. Verder speel ik graag buiten, hou van spelletjes, knutsel en ik teken heel graag. Ook lees ik veel verschillende boeken en daarom zal ik als gastblogger reviews gaan schrijven over diverse kinder- en jeugdboeken. Ik hou vooral van grappige, avontuurlijke en spannende boeken zoals bijvoorbeeld Superjuffie, Harry Potter, Leven van een Loser, Tom de Groot, De Gorgels enz. Ik vind het leuk om te horen of jullie mijn blogs leuk vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.