Among us, een boek met tips and tricks

Leer alles wat je moet weten over Among us zodat je elk potje kunt winnen. Among us tips en tricks zit vol met handige trucjes om jou beter te maken in het spel. Among us is een spel waarbij je door de ruimte reist op zoek naar allerlei planeten, totdat je uitvindt dat er een bedrieger aan boord is. De bedrieger is een gedaantewisselende parasiet van de planeet Polus. Die parasiet is van plan iedereen aan boord te vermoorden. De bemanningsleden moeten samen het schip fixen en de bedrieger vinden. Voordat de bedrieger iedereen heeft vermoordt. Bespreek met elkaar wie jij denk dat de bedrieger is.

Speel online met vrienden, of met anderen mensen van over de hele wereld. Download Among us op de mobiele telefoon of op de computer. Handig dat je dan alle tips en tricks kent.

Hackerman

Mijn mening

Ik kende al deze tips en tricks al, net zoals alle kaarten. Maar de tips en tricks kunnen allemaal heel erg helpen voor iemand die het spel net heeft gedownload. Het boek zal op dit moment niet helpen bij de nieuwe kaart: het luchtschip. Die kaart is nog groter dan alle anderen en zal een eigen deel nodig hebben. Het boek bevat wel een paar strategieën die ik nog niet kende. Alle tips en tricks die erin staan kunnen erg veel helpen bij het winnen van een potje. Eén van de strategieën die ik nog niet kende was om na de eerste vergadering je taken in de elektrische kamer te doen. Omdat aan het begin van het spel de bedrieger een kill cool-down van 10 seconden heeft. De elektrische kamer, of “electrical” in het kort, is de beste plek voor de bedrieger om iemand te doden.

stop right there criminal scum

Tips en tricks voor het luchtschip

Het luchtschip is één van de grootste kaarten in heel Among us. Ik heb er heel lang op gewacht om het te spelen. Toen het uitkwam speelde ik dus alleen op die kaart. Daardoor weet ik er bijna alles erover. Ik ga dan ook een paar tips en tricks delen. Ten eerste: zorg ervoor dat wanneer het potje begint je slim kiest waar je wilt beginnen. Eén van de vele unieke kenmerken van het luchtschip is dat je kunt kiezen waar je spawnt. Ik zou kiezen voor de opslagruimte, omdat bijna niemand die kiest. Omdat niemand daar komt, heb je grote kans dat je niet samen met de bedrieger spawnt. Ten tweede: als iemand toch samen met je spawnt, en je begint te volgen, moet je meteen naar electrical rennen. Op het luchtschip is dat een echt doolhof. Daar kan je iemand makkelijk kwijt raken.

Among us tips en tricks

Liedjes Among Us

Among us, is een game. Vandaar dat de tips en tricks handig zijn. Maar, er zijn ook liedjes gemaakt over Among us. Eén van mijn favoriete kanalen op youtube die muziek maakt is Gametunes. Samen met hun andere kanaal Gametoons natuurlijk.

Tegenwoordig maken ze ook liedjes over Friday night funkin, een andere populaire game. Mijn favoriete song is op dit moment Novisor. Toen die song uitkwam ging ik meteen op in de beat en de songtekst. Gametoons heeft ook een serie afleveringen gemaakt over Novisor. De playlist kun je hier vinden. Andere goede zangers op het internet vind ik CG5, zijn muziek kalmeert je heel erg, maar je kan er ook lekker bij meezingen. Behalve deze kanalen is er ook nog die van mij, dus abonneer alsjeblieft 🙂

SUS

Specificaties Among Us

Auteur: Kevin Pettman | illustrator: Kevin Pettman | uitgever: Billy Bones | 9789463850872 | Maart 2021 | 80 pagina’s | Wil je meer weten? Informeer bij je lokale boekhandel of klik hier.

footer5
Elias
Delen is enorm lief

Mijn naam is Elias. Ik ben 12 jaar en hou van sporten zoals Rugby, toneelspelen en creativiteit. Ik ben altijd buiten behalve als ik aan het gamen ben. Zoals op de Wiiu. En ik vind het leuk om recensies te schrijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.