Dag Olaf! – Frozen, een mooi leesboek uit de Ik leer lezen! serie

Dag Olaf! is een mooi leesboek voor beginnende lezers die van Frozen houden. In dit AVI Disney boek kunnen kinderen zelf lezen over Olaf en zijn avonturen op AVI M3 niveau. Dit is een hartverwarmend verhaal over sneeuwpop Olaf.

Dag, Olaf!

Dag, Olaf!

Dit is het verhaal van Olaf, de sneeuwman die niet smelt. Hij is het lieve vriendje van de Frozen zusjes Anna en Elsa en hij is dol op plezier maken.

Dag, Olaf! is een vrolijk verhaal op AVI-niveau M3.

Dag, Olaf!

Frozen

Ik denk dat vele kinderen het magische verhaal van de zusjes Anna en Elsa kennen. Hier in huis is Frozen in ieder geval niet meer weg te denken. En deze lieve sneeuwpop met zijn mooie, onschuldige uitspraken vinden wij geweldig. Dag, Olaf! is hier dan ook een enorm succes.

Dag, Olaf!

Ik leer lezen! AVI Disney

Mijn dochter zit in groep 3, dus ze is volop bezig met leren lezen. Thuis proberen we in ieder geval één keer per dag te oefenen met lezen. Maar dat moet vooral leuk zijn. De bekende verhalen van Disney zijn hier enorm geschikt voor. Juist voor de beginnende lezer is het erg leuk om een herkenbaar verhaal zelf te lezen. Dag, Olaf! is één van de verschillende AVI Disney boeken van Big Balloon Publishers.

Anna en Elsa

Trots

Mijn dochter straalde van trots toen zij dit eenvoudig te lezen verhaal vervolgens zelf had gelezen. Inmiddels heeft zij Dag, Olaf! al voorgelezen aan papa, mama, maar opa en oma zijn getrakteerd op haar voorlezen. Het is zo leuk voor mij als moeder om te zien dat haar plezier in lezen steeds verder groeit. En het juiste boek helpt daar vervolgens zeker bij.

Illustraties

De illustraties in Dag, Olaf! zijn werkelijk prachtig. Frozen is zo enorm bekend, dat het juist door de herkenbare afbeeldingen een echt feest is dit boek te lezen. De charme van deze geliefde sneeuwpop springt van de pagina’s af. En ik zou hem dan vervolgens ook met liefde een warme knuffel willen geven!

Frozen

Specificaties Dag, Olaf!

Auteur: Andrea Posner-Sanchez | Vertaler: Mirthe Niehoff | Uitgever: Big Balloon Publishers | 24 februari 2023 | 32 pagina’s | 9789047862550 | Meer informatie bij je lokale boekhandel of bij bol.com

Welk woord of thema spreekt jou aan in een boek? Klik op een woord en ga naar boeken toe in dit thema!

avontuur boekenserie culturen dieren diversiteit emoties familie fantasie fantasy filosofie geheimen geschiedenis gevoelens gezondheid graphic novel grappig het leven humor jezelf zijn klassieker klimaat kunst liefde maatschappij magie mentale gezondheid mindful mysterie natuur oorlog opgroeien politie prentenboek roman school seizoenen spannend sprookjes sterke vrouw thriller verhalenbundel vriendschap weetjesboek wereld zoekboek

Dag, Olaf!
Footer 8 met bol verwijzing
Jolien
Delen is enorm lief

Ik ben Jolien en ik ben gek op boeken lezen en voorlezen. Samen met mijn dochter (2016) duik ik graag een prentenboek in. Ik werk als pedagogisch medewerker. Om zelf te ontspannen lees ik graag fantasy verhalen. Even afsluiten van de wereld om me heen en wegdromen in werelden vol magie en romantiek. Vampiers, weerwolven en elfen daar word ik blij van!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.