Groot Paw Patrol zoekboek voor alle kleine hondenvriendjes

Paw Patrol is enorm populair. Ook toen onze kinderen nog klein waren was dit een hit bij ons thuis en ik hoor het ook nog steeds om mij heen. Ik moet eerlijk zeggen dat ik het zelf ook leuk vond om te kijken. Beter dan bepaalde andere series in elk geval. En nu is er een zoekboek van Paw Patrol. Onze kinderen zijn dol op zoekboeken. Vooral niet te veel lezen en zelf ook bezig zijn. Dat is ook wat je kunt verwachten van het zoekboek van Paw Patrol. Maar er zit ook een educatief element in. En soms heb je hele goede zoekskills nodig om iets te vinden.

Groot Paw Patrol zoekboek

Groot Paw Patrol zoekboek

Een kenmerk van een zoekboek is vooral weinig tekst, veel plaatjes en lekker interactief bezig zijn. Zo’n boek leent zich ook goed om gesprekken te voeren. Je bent samen opzoek, oké jij als ouder iets minder natuurlijk en de blijdschap wanneer het betreffende onderdeel gevonden wordt is vaak erg groot. Tot dat het onderdeel niet gevonden kan worden, maar dan ben jij als ouder de reddende engel. Ook wel een fijne bijkomstigheid. Het groot Paw Patrol zoekboek bevat al deze elementen en meer. Want er is ook een educatief element aan toegevoegd. Je kunt namelijk oefenen met tellen.

In het groot Paw Patrol zoekboek kom je de verschillende settings van de serie tegen, vooral uit de avonturenbaai, maar o.a. ook de jungle komt langs. Op elke pagina staan 7 zoekplaatjes met eronder geschreven wat het is. Goed voor de woordherkenning en jij kunt het ook voorlezen voor je zoon of dochter. Daarnaast staan er op elke pagina 2 vragen vermeld waarbij je moet tellen. En tellen is natuurlijk ook erg leuk. Je telt onder andere mutsen, appels, geiten vissen en pups.

Ryder

Alle Paw Patrol fans verzamelen!

Voor de feestdagen of een verjaardag kun je je hart ophalen. Er is zo veel leuks te koop met betrekking tot Paw Patrol. Naast natuurlijk het speelgoed, films en de spellen voor op de Playstation. Want hoewel dat heel leuk is om te doen vind ik lezen en kleuren ook heel belangrijk. Zo stimuleer je de motoriek van je zoon of dochter en de woordenschat. Want jij kun de woorden lezen van de spullen die gezocht moeten worden in het groot Paw Patrol Zoekboek. Daarnaast is het een fijn moment samen, heel goed voor de verbinding tussen ouder en kind. Ook kun je zoals aangegeven tellen oefenen in dit boek. Dat is een groot voordeel, want tellen hebben ze echt nodig op school en niet alle kinderen vinden dat even makkelijk. Goed om spelenderwijs daar mee bezig te zijn.

Boerderij

Leren tellen gaat niet altijd even makkelijk

Leren tellen gaat niet alle kinderen even makkelijk af. Toch heb je het nodig om in groep 3 te kunnen rekenen. Het is natuurlijk erg saai wanneer je steeds maar op je handen moet tellen. Fantastisch om er iets leuks van te maken samen met Paw Patrol. Ik maakte zelf bijvoorbeeld een getallenslinger met onze dochter. Samen lekker knutselen en ook tellen. Daarnaast gebruikte ik zoekboeken en andere boeken waarin je goed kon tellen. Het groot Paw Patrol zoekboek is daar ideaal voor omdat je op elke pagina uitgedaagd wordt iets te tellen. Wanneer jouw zoon of dochter fan is van Paw Patrol zullen ze dit heel graag willen doen.

Vind jouw zoon of dochter kleuren lastig? Ook die kun je veel vinden in dit groot Paw Patrol zoekboek. Samen kun je alle kleuren benoemen of zoeken hoe vaak je een bepaalde kleur ziet. Je kunt zelf heel goed vragen bedenken om te gebruiken bij dit boek. Daarnaast is het boek van stevig karton dus kun je het gerust aan je kleintje geven. Laat ze maar zoeken. Wordt het zoeken naar kleuren op 1 pagina te makkelijk? Vraag dan om te zoeken naar de pagina waar de zoekplaatjes op het gele vak zijn weergegeven. Let wel op dat roze 2 keer voor komt en soms de kleuren net anders zijn maar wel op elkaar lijken (verschillende tinten groen bijvoorbeeld). Zo wordt het zoekboek multi-inzetbaar en ook nog eens educatief.

Groot Paw Patrol zoekboek achterkant

Specificaties groot Paw Patrol zoekboek

Auteur: Nickelodeon & Viacom | Uitgeverij: Big Balloon Publishers | Eerste uitgave: 20 september 2023 | ISBN: 9789047871088 | 22 pagina’s | Meer informatie bij je lokale boekhandel of klik hier voor bol.com

Welk woord of thema spreekt jou aan in een boek? Klik op een woord en ga naar boeken toe in dit thema!

avontuur boekenserie culturen dieren diversiteit emoties familie fantasie fantasy filosofie geheimen geschiedenis gevoelens gezondheid graphic novel grappig het leven humor jezelf zijn klassieker klimaat kunst liefde maatschappij magie mentale gezondheid mindful mysterie natuur oorlog opgroeien politie prentenboek roman school seizoenen spannend sprookjes sterke vrouw thriller verhalenbundel vriendschap weetjesboek wereld zoekboek

Footer 8 met bol verwijzing
Minke
Delen is enorm lief

Ik vind lezen erg leuk en vind het dan ook super tof dat ik voor StoerLeesVoer mag schrijven. Verder ben ik werkzaam als juridisch assistent bij Wageningen Universiteit sinds een aantal maanden. Mijn hobby's zijn creatief bezig zijn met de Bijbel, gebruik van essentiële oliën, lezen en uitstapjes maken met mijn gezin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.