Jacht op het spook – Donald Duck, een spannend avontuur

Jullie herinneren vast mijn blog nog over nieuwe vrienden Waarin de jonge Donald Duck per ongeluk een beurs kreeg en gratis naar een gloednieuwe supercoole school mocht. Maar in Jacht op het spook gaan er nog meer spannende dingen gebeuren.

donald duck Jacht op het spook

Jacht op het spook, Een tipje van de sluier

Er gebeuren rare dingen op de DOINK school. Overal verdwijnen boterhammen, je hoort ’s nachts rare geluiden (ze klinken ongeveer zo: AAAWOEEHOEEEEE!) en enge ogen kijken je in je kast aan. MONA (de metro van DOINK) verteld aan Donald dat het misschien het spook van de school is. Vervolgens ontdekt Donald een geheime organisatie, door wie hij getraind wordt als superheld. Kan Superduckie het spook vinden en verslaan? De Jacht op het spook is geopend!

donald duck

Het ontstaan van Superdonald?

“Jacht op het spook” dat klinkt als een klusje voor een superheld. Nou, er staat ook ergens in het verhaal dat dit een verhaal is over het ontstaan van een superheld. Maar de meeste lezers van Donald Duck weten dat Donald Superdonald is geworden doordat hij Fantomius z’n basis in villa Rosa heeft gevonden. Maar dit is niet Superdonald, de naam van deze Superheld is……

…..

……

……………………………………………………….

dat zou je graag willen weten hé? Als je erachter wilt komen moet je Jacht op het spook zelf lezen. Anders zou het natuurlijk een spoiler zijn.

Jacht op het spook

LOL 😀

Donald Duck betekent natuurlijk lachen, ook in Jacht op het spook ontbreekt het niet aan goeie grappen. Toen ik het boek voor het eerst las lag ik ook weer in een deuk ?. De plaatjes zitten natuurlijk ook weer vol met humor. Net zoals in het vorige deel kan ik je vertellen dat het een erg leuk boek is. vol grappige zinnen, tekeningen, en een verwarrende verhaallijn. Want: Kinderen op een kostschool, een superheld, een geheime organisatie en een Jacht op een spook? dat lijkt me nogal verwarrend, niet?

Jacht op het spook

Specificaties Jacht op het spook

Auteur: Disney | illustrator: Disney | uitgever: Sanoma | 9789463054799 | september 2020 | 228 pagina’s | meer informatie vind je hier of bij je lokale boekhandel

Welk woord of thema spreekt jou aan in een boek? Klik op een woord en ga naar boeken toe in dit thema!

avontuur boekenserie culturen dieren diversiteit emoties familie fantasie fantasy filosofie geheimen geschiedenis gevoelens gezondheid graphic novel grappig het leven humor jezelf zijn klassieker klimaat kunst liefde maatschappij magie mentale gezondheid mindful mysterie natuur oorlog opgroeien politie prentenboek roman school seizoenen spannend sprookjes sterke vrouw thriller verhalenbundel vriendschap weetjesboek wereld zoekboek

donald duck Jacht op het spook
footer5
Elias
Delen is enorm lief

Mijn naam is Elias. Ik ben 12 jaar en hou van sporten zoals Rugby, toneelspelen en creativiteit. Ik ben altijd buiten behalve als ik aan het gamen ben. Zoals op de Wiiu. En ik vind het leuk om recensies te schrijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.