Je eigen Max Halters’ Super Stuntboek. Een dikke Yeah!

Met het stuntboek van Max Halters ga je stunten! Zet je helm op, pak je EHBO-doos en zoek alvast maar je veiligheidsbril want je zult het nodig hebben. In dit Stuntboek wordt je op geheel eigen wijze uitgedaagd om stunts te doen. Zo kun je je problemen op een geheel eigen wijze te benaderen.

Max Halters stuntboek

Goede voorbereiding is belangrijk

Max Halters is niet zomaar een stuntman met een stuntboek. Nee, hij is een stuntman met ervaring. Als je al op je negende begint dan is stunten ook niet iets wat je erbij doet. Stunten is een levenswijze. Een manier van leven, zogezegd. Of je nou zonder zwembroek in een openbaar zwembad zwemt of merkt dat honden niet van jou houden. Alles is een stunt. En dus moet je goed voorbereid zijn. Daarom heeft Max Halters een speciale test ontwikkeld in zijn stuntboek of je geschikt bent voor stuntman, danwel stuntvrouw. Er is eveneens een speciale pagina met tips die nadrukkelijk verboden is voor mama’s. Deze mama begrijpt waarom.

Ook staan er tips of stunts in dit Stuntboek waarbij je kunt leren over wat je kunt doen als iemand je boterhammen uit je broodtrommel jat. Ook leer je wat je moet doen als niemand tijd heeft om op je feestje te komen.

Er zit zelfs een bouwplaat bij het Stuntboek waarmee je je eigen Max Halters kunt bouwen. En speciaal voor de stuntman of stuntvrouw die soms niet wat hij of zij moet zeggen is een soort beslisboom opgesteld. Zo geef je op iedere gestelde vraag een passend antwoord geeft dat je hopelijk niet verder in de problemen brengt. Kortom, een musthave voor iedere stuntman of stuntvrouw in spe.

Max Halters stuntboek
Maak je eigen Max Halters met deze bijgevoegde bouwplaat

Komi-tragisch randje aan stuntboek van Max Halters

Er zit een komi-tragisch randje aan Max Halters. Zijn stunts lijken soms meer weg te hebben dan jezelf redden uit netelige, gevaarlijke of vervelende situaties. Omdat Max Halters deze in zijn stuntboek op zo’n komische manier beschrijft en de illustraties zeer tot de verbeelding spreken is het een luchtig geheel geworden. Max Halters kennen we natuurlijk als Max met het winkelwagentje uit Dat Met Leo. Hierin helpt Max Leo door een lastige dag heen en het is dan al duidelijk dat Max zelf ook het nodige voor zijn kiezen heeft gekregen. Al is het niet helemaal duidelijk wat dat is. In Max Halters wordt een tipje van de sluier opgelicht, maar zoals het een echte stuntman betaamt, moet er altijd een vleugje mysterie rondom de stuntman blijven hangen.

Stefan Boonen en Melvin hebben met Max Halters stuntboek een grappig en origineel graphic novel gemaakt. In vlammend oranje worden tips en trics gegeven om in stijl je stunts uit te voeren.

Specificaties Max Halters Stuntboek

Schrijver: Stefan Boonen | Illustrator: Melvin | UItgeverij: De Eenhoorn | maart 2020 | 48 pagina’s | 9789462914872 | Kijk hier voor meer informatie

footer5

Tanja
Delen is enorm lief

Mijn naam is Tanja en ik ben het levende bewijs dat historici niet stoffig zijn. Ik houd van lezen, koken en theater en daar geniet ik het liefst van met mijn man en twee dochters van vijf en zeven jaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.