Mijn klein schuifboekje, een viertal toffe ontdekkingsboekjes

Kleine friemelvingers opgelet! Nieuwsgierige handjes gevraagd en echte wijsneusjes die alles zelf willen doen. Wat zijn dieren en voertuigen toch interessant. Het lieve van de dieren en het grootse van voertuigen, een leuk contrast en beide meestal geliefd bij jonge kinderen. Mijn klein schuifboekje heeft 4 toffe boekjes uitgebracht met de thema’s: Voertuigen, huisdieren, de bouwplaats en op de boerderij. Gwen, mijn 2 jarige dochter staat te popelen om te gaan ontdekken.

Mijn klein schuifboekje

Mijn klein schuifboekje

Ontdek de boerderij, voertuigen, huisdieren en de bouwplaats! Deze kleine en harde kartonboekjes met schuifelementen en flapjes zijn geschikt vanaf 12 maanden. Mijn klein schuifboekje is goed voor de zintuiglijke- en taalontwikkeling. Bouw maar mee, of vlieg hoog en rijd hard. Of kom lekker ontdekken wat er allemaal op de boerderij is of welke huisdieren er thuis zijn. Deze kleine boekjes zijn perfect voor in kleine handjes en er is heel veel te ontdekken.

Voertuigen

Mijn dochter is gek op voertuigen! We hebben zelf geen rijbewijs of auto. En als we weer eens met de trein, bus, of tram mogen is ze heel blij. Ik snap de aantrekking wel tot voertuigen. Ze zijn groot en hebben vaak een herkenbaar geluid. Op de kaft zie je een blond meisje in de helikopter zitten. Mijn jongste dochter roept blij “Abby”! Zo heet haar grote zus en die heeft ook van die blonde haartjes. In mijn klein schuifboekje voertuigen rij je mee met de bus, fiets, scooter en trein. Je vliegt met een helikopter en vliegtuig en daarna gaan we langs bij de garage. We varen nog even op het water en dan is het boekje uit! Kan jij de onderzeeër vinden? Schuif maar eens!

Specificaties Voertuigen

Uitgever: Ballon media | 12 pagina’s | Maart 2021 | 9789403221168 | Meer informatie bij je lokale boekhandel of vind je hier

Op de boerderij

In de stallen is net een kalfje geboren! En wie snoept daar nou van de verse melk? Schuif maar eens en ontdek. Kukeleku doet de haan, maar waar zijn de kippen nou? En zie jij wie er een web heeft geweven in het raamkozijn? Er is zoveel te beleven in mijn klein schuifboekje boerderij. Ken jij alle dieren en hun geluiden? Mijn dochter doet de geluiden graag na en raakt niet uitgekeken. Er is zoveel te zien!

Specificaties Op de boerderij

Uitgever: Ballon media | 12 pagina’s | Maart 2021 | 9789403221144 | Meer informatie bij je lokale boekhandel of vind je hier

De bouwplaats

Naast alle gave voertuigen, vallen ook de lieve dieren op die je kan ontdekken in mijn klein schuifboekje over de bouwplaats. Mijn dochter wisselt auto-geluiden af met dierengeluiden. Er valt wederom weer heel veel te ontdekken. We komen op een bouwplaats, bouwen een huis en komen zelfs in de haven met allemaal containers. Ik vind de diversiteit in bouwplaatsen erg leuk gedaan! Ook is het leuk dat er overal dieren staan die je kan ontdekken.

Specificaties De bouwplaats Mijn klein schuifboekje

Uitgever: Ballon media | 12 pagina’s | Maart 2021 | 9789403221205 | Meer informatie bij je lokale boekhandel of vind je hier

Huisdieren

Miauw! Wat heeft de kat daar gezien? Het gluurt naar een klein holletje.. schuif maar eens aan het flapje en zie wat er verstopt zit. Ook de puppy blaft naar iets. Wat is dat toch? Schuif aan het flapje en ontdekken maar. De dierengeluiden vliegen om mijn oren dankzij mijn klein schuifboekje huisdieren. Het is leuk dat in dit boekje ook duidelijk wordt welke dieren elkaar aardig vinden, en welke je beter niet bij elkaar kunt zetten.

Specificaties Huisdieren

Uitgever: Ballon media | 12 pagina’s | Maart 2021 | 9789403221182 | Meer informatie bij je lokale boekhandel of vind je hier

Mijn klein schuifboekje 4 toffe boekjes!

Deze boekjes zijn klein en dus ideaal voor elke boekenkast of mee onderweg. Ze zijn van stevig karton en de schuifjes en flapjes zijn goed bestand tegen nieuwsgierige handjes die van herhaling houden. We hebben geen favoriet mijn klein schuifboekje. Allemaal hebben ze wel iets en eigenlijk kan ik niks anders dan aanraden om ze allemaal te verzamelen. Leuk ook als cadeautje om te vragen of om te geven.

Footer5
Selena
Delen is enorm lief

Ik ben een echte trotse boekennerd. De liefde voor verhalen was onderdeel van mijn opvoeding en deze passie geef ik nu weer door aan mijn twee dochters en kinderen op mijn werk. Lezen, voorlezen en boeken zijn een wereld waar ik graag in verdwaal. En tijdens mijn dwalingen zoek ik de woorden zodat ik het weer met jullie kan delen op StoerLeesVoer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.