Mijn schooljaren invulboek van Pauline Oud

Ik heb voor onze dochter de complete serie dagboeken/ invulboeken van Pauline Oud. Nu ze 3,5 jaar is en bijna naar school gaat hoort daar natuurlijk ook Mijn schooljaren bij van Pauline Oud.

Mijn schooljaren invulboek Pauline Oud

Kan stiekem niet wachten tot ik deze pagina van Mijn schooljaren in kan vullen! Er is ruimte voor heel veel eerste keren. Zonder zijwieltjes fietsen, naar zwemles gaan, alleen buiten spelen, op kamp gaan, op de eigen fiets naar school gaan, alleen een boodschapje doen, mijn eerste boek gelezen, mijn eigen boterhammen gesmeert en wanneer je kind voor het eerst zijn schoenveters heeft gestrikt.

Dit boek is voor 4 tot 12 jaar en je kunt hier van alles in kwijt. Schoolreisjes en uitstapjes, pasfoto’s, wanneer het gebit gewisseld wordt en nog veel meer. Achterin staan zelfs extra pagina’s om verhaaltjes te schrijven om echt niet te vergeten.

Sja deze pagina blijft misschien wel een gat houden door de coronacrises in 2020

En die tandjes. Ik moet eerlijk zeggen dat ik de precieze data niet meer weet ondertussen. Ze is nu 7 jaar oud, maar ik geloof wel dat ik van alles een foto heb gemaakt dus het moet terug te vinden zijn tegen de tijd dat ik er aan toe kom om met haar fotoalbums aan de slag te gaan.

Gelukkig is er ook genoeg ruimte nog voor extra aantekeningen en notitites in Mijn schooljaren. Want zeg nou zelf, in 1 boekje stop je niet 8 jaar schoolonderwijs. Daar heb je veel meer ruimte voor nodig toch!

Specificaties Mijn schooljaren van Pauline Oud

Auteur: Pauline Oud | 136 pagina’s | 9789463330879 | meer informatie vind je hier of bij je lokale boekhandel

Welk woord of thema spreekt jou aan in een boek? Klik op een woord en ga naar boeken toe in dit thema!

avontuur boekenserie bos culturen dieren diversiteit emoties familie fantasie fantasy filosofie geheimen geschiedenis gevoelens gezondheid graphic novel grappig het leven humor jezelf zijn klassieker kunst liefde maatschappij magie mentale gezondheid mindful mysterie natuur oorlog opgroeien politie prentenboek roman school seizoenen spannend sprookjes sterke vrouw thriller verhalenbundel vriendschap weetjesboek wereld zoekboek

Meer invulboeken voor later

En wil je alle invulboeken van Pauline Oud zien klik dan even op deze link. Ze heeft er heel veel en ik ben verliefd op allemaal.

Footer5
ellen
Delen is enorm lief

Hoi Ik ben Ellen mede - eigenaar van StoerLeesVoer. Ik ben dol op de geur van boeken. Prentenboeken voor de klas en fantasy voor mezelf en alles daar tussenin. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Daarnaast heb ik ook nog een lifestyleblog www.mamascrapelle.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.