“Hallo, Mama” een kijkje in de herkenbare wereld van het moederschap.

Polly Dunar neemt je al tekenend mee in de herkenbare wereld van het moederschap. Eerlijke, grappige en ontroerende tekeningen wisselen elkaar af. “Hallo, mama” is een boek die elke moeder moet hebben zodat ze weet dat ze niet de enige is!

hallo mama voorkant

Wie is Polly Dunbar

Polly heeft haar schrijf- en tekentalent niet van een vreemde. Ook haar moeder, Joyce Dunbar, heeft al verschillende kinderboeken op haar naam staan. Polly Dunbar zelf heeft ook al een aantal kinderboeken uitgebracht. Hallo, mama is haar allereerste boek voor volwassenen. Een heerlijk herkenbaar boek over het moederschap. Toen Polly moeder was begon ze te tekenen over de gebeurtenissen rond het moederschap. Dit heeft ze uiteindelijk gebundeld in dit heerlijke boekje. Zo herkenbaar dat alle vrouwen dit boekje moeten krijgen als ze moeder worden.

Zo herkenaar dat alle vrouwen dit boekje moeten krijgen als ze moeder worden

stoerleesvoer.nl

Herkenbare tekeningen

“Hallo, mama” staat bomvol tekeningen. Eigenlijk is het een dagboek, maar dan getekend. Alle dingen van het moederschap komen langs. De tekeningen zijn humoristisch en herkenbaar. En daarom zo leuk om te zien. Een moeder met een baby op haar arm en daarnaast alle vragen die moeders zich afvragen. “Heb je het koud? Heb je het warm? Wil je eten?” Herkenbaar voor elke moeder.

Hallo mama, mag ik je bureau?

Er staan zoveel leuke dingen in. Het leukste stukje vond ik de bladzijde over de stoel en het bureau. Moeder is lekker bezig en kind komt wat lenen. Uiteindelijk pikt kind de stoel en het bureau in en staat moeder alleen met haar spullen. Of het stukje op de wc. Welke moeder wordt nou niet gestoord door haar kinderen op de wc?

Leuk als kraamcadeautje

Ik weet bijna zeker dat “Hallo mama” een erg leuk boekje is om te geven en te krijgen. Juist doordat het zo herkenbaar is lekker makkelijk leest, is dit een fijn cadeau. Ook voor de vrouwen die niet van lezen houden. Bij elke bladzijde staat wel iets van tekst, maar het is net een soort strip. Even doorbladeren of kijken bij de fase waar jouw kind zich in bevindt, is zo gedaan.

Specificaties “Hallo, mama”

Auteur en Illustrator: Polly Dunbar | Vertaald door Evelyne Geijtenbeek-Gouw | UitgeverKokboekencentrum | Juni 2021 | 9789043536486 | 272 pagina’s | Meer informatie vind je bij je lokale boekhandel of op Bol.com

Footer5
Joyce
Delen is enorm lief

HI, Ik ben Joyce en moeder van twee schatten van kinderen. Mijn zoon is geboren in 2014 en mijn dochter hebben we in 2017 mogen verwelkomen. Onze zoon is hoogsensitief en heeft extreme faalangst. Dankzij hem ben ik nu een expert op dat gebied. Als juf op de basisschool maak ik van alles mee. Kleuter tot groep 8, ik heb ze allemaal gehad. Ik vind het heerlijk om naar mijn werk te gaan en verveel mij geen dag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.