Nieuws van StoerLeesVoer, een update

Wow ruim 2 maanden is StoerLeesVoer boeken voor iedereen online! Samen met het blogteam genieten we enorm van alle reacties die jullie geven op de winacties. Omdat ik ook wat vragen heb gekregen is het tijd voor nieuws van StoerLeesVoer!

Nieuws van StoerLeesVoer

2 maanden live, met een paar honderd blogs van MamaScrapelle die zijn overgezet naar dit nieuwe platform. 2 maanden met 2 boekrecensies per dag en al meer dan 30 winacties. Tijd voor wat leuk nieuws van StoerLeesVoer dus!

  1. 800 reacties op de deelname van de winacties ( op moment van schrijven)
  2. 439 volgers op Instagram (op moment van schrijven)
  3. 226 volgers op Facebook ( op moment van schrijven)
  4. 604 boekrecensies online
  5. 60 blogs ingepland voor september
  6. 3300 unieke bezoekers
  7. 16,1 k maandelijkse kijkers op Pinterest en 24 volgers

Vragen gesteld aan StoerLeesVoer

Omdat ik ook wat vragen heb gekregen heb ik natuurlijk in dit nieuws van StoerLeesVoer ook deze vragen op een rijtje compleet met de antwoorden:

2 blogs per dag! Blijven jullie dit tempo aanhouden?

boekrecensie zomer 2020
nieuws van StoerLeesVoer

Heel de maand september en oktober komen er sowieso 2 blogs per dag online. Deze zijn zelfs grotendeels al ingepland. We hopen dit tempo vol te kunnen blijven houden. Maar dat ligt ook aan het aantal bezoekers en volgers dat we krijgen op StoerLeesVoer en social media. Je kunt ons helpen door www.stoerleesvoer.nl te delen met vrienden, kennissen, collega’s en familie!
Hoe meer volgers en bezoekers hoe meer de uitgeverijen willen blijven samenwerken met ons! En dat er hopelijk meer mooie winacties blijven komen.

Er staat niks over de duur van de winacties vermeld?

Helemaal waar, dit ben ik totaal vergeten te noemen onder de blogs. Normaliter duren winacties bij bloggers meestal 2 weken. Dat zal ik voor StoerLeesVoer ook blijven aanhouden.

Hoe en waar worden de winnaars bekend gemaakt? – Nieuws van StoerLeesVoer

Meestal vermeld ik de winnaars in de blog en deel ik de blog nog een keer. Maar omdat het deze maand om zoveel winnaars gaat, en zoveel blogs.. zal ik de winnaars bekend maken in de blog EN op social media.

Wat moet ik doen als ik heb gewonnen?

Als jij leuk nieuws van StoerLeesVoer hebt gekregen dat je hebt gewonnen mag je je NAW gegevens naar mij mailen ellen@stoerleesvoer.nl . Sommige boeken worden door mij verzonden, andere boeken door de uitgeverijen. Het kan, door omstandigheden, soms iets langer duren voor je het boek ontvangt maar je krijgt het zeker toegezonden!

Komen er ook nog andere genres op StoerLeesVoer?

Op dit moment zijn er inderdaad voornamelijk kinderboeken en Young Adult boeken als genres op StoerLeesVoer. We proberen om voor het najaar om ook meer andere uitgeverijen te benaderen met boeken uit andere genres.

We kunnen trouwens nog wel een of twee bloggers gebruiken voor de genres Roman en Science Fiction. Als je interesse hebt mag je me zeker een mail sturen ellen@stoerleesvoer.nl

Waar zijn de kookboeken en creatieve boeken gebleven in de genres op StoerLeesVoer?

De kookboeken en creatieve boeken kun je gewoon vinden op www.stoerleesvoer.nl Voor het echte leesvoer kun je terecht op StoerLeesVoer.

Mocht je nog meer vragen hebben dan werk ik dit nieuws van StoerLeesVoer graag bij!

Veel plezier en succes met winnen.

ellen
Delen is enorm lief

Hoi Ik ben Ellen mede - eigenaar van StoerLeesVoer. Ik ben dol op de geur van boeken. Prentenboeken voor de klas en fantasy voor mezelf en alles daar tussenin. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Daarnaast heb ik ook nog een lifestyleblog www.mamascrapelle.nl

1 reactie

  1. Ah dat is fijn maar ik heb geen social media dus ik zal de blogs gewoon in de gaten houden rond de twee weken waar ik op reageer. dank voor deze duidelijke uitleg. complimenten hoe je het aanpakt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.