Handboek voor superhelden 3 Alleen, een derde deel

Handboek voor superhelden 3 Alleen is alweer het derde deel van de serie Handboek voor superhelden. Inmiddels weet Lisa wel dat ze een superheld is en dat dit haar leven compleet veranderd heeft. Ze heeft meer zelfvertrouwen maar overdag op school voelt ze zich nog best alleen. In dit avontuur neemt Lisa het op tegen Wolfgang een heel gevaarlijke schurk die niet bang voor haar is. Gaat het Lisa lukken ook Wolfgang achter de tralies te krijgen of wordt Het Rode Masker dit keer verslagen.

Handboek voor superhelden 3 Alleen

De schele koningin van Denemarken

Handboek voor superhelden 3 Alleen, begint met een korte samenvatting van de vorige 2 delen. Mijn geheugen is weer opgefrist en ik zit direct in het verhaal en zie dat Lisa nog steeds eenzaam is. In Handboek voor superhelden 3 Alleen wordt Wolfgang direct geïntroduceerd. Hij is van plan het Rode Masker eens goed aan te pakken. Daarnaast heeft hij een missie; de schele koningin van Denemarken te bemachtigen.

rode masker superheld

Lisa is ondertussen druk bezig een nieuwe superkracht te proberen’Poef-weg’. Hiermee zou ze een rookwolk kunnen maken en zichzelf naar een andere plek te brengen. Tijdens een wandeling in de regen komt Lisa Max tegen. Max weet dat het over twee minuten stopt met regenen en verteld Lisa hoe hij naar de wolken kijkt. Samen lopen ze naar de haven en laat Max Lisa een mooi uitzicht zien.

Max verteld over de muntenverzameling die tentoongesteld wordt en vraagt of Lisa mee gaat. Als ze daar aankomen ontdekt Lisa in de rij twee mannen die ze eerder gezien heeft. Dieven die al eerder een muntenverzameling wilde stelen. Lisa houdt ze in de gaten en dan wordt alles donker. Lukt het Lisa de dieven tegen te houden en wat heeft Wolfgang hiermee te maken? Krijgt hij Lisa te pakken of sluit Lisa Wolfgang op. In dit spannende derde deel van Handboek voor superhelden 3 Alleen lees je het.

tegen pesten
hoofd Handboek voor superhelden 3 Alleen, een derde deel

Pesten

Ook dit deel Alleen is weer een spannend avontuur van Lisa. Elk deel ontdekt en leert ze meer over haar superhelden krachten. Ook zie ik dat deel 4 eraan komt. Welk avontuur gaat Lisa dan weer beleven. De grote gekleurde tekeningen in het boek maken het Handboek voor superhelden een serie die voor iedereen leuk is om te lezen. Ik heb met de andere twee delen kinderen enthousiast gekregen om deze serie te gaan lezen en vooral ook de mooie illustraties te bekijken. Op naar deel 4.

In de reeks Handboek voor Superhelden vind je altijd aan het einde een stukje over de kindertelefoon. Kinderen die gepest worden en dit met niemand durven te delen, wordt uitgelegd dat je door praten met iemand die je vertrouwd, kan helpen om te zorgen dat het pesten stopt. Goed dat dit wordt uitgelegd. Zo is het ook nog eens een boek die je kan helpen.

Specificaties Handboek voor superhelden 3 Alleen

Auteur: Elias Vahlund | Illustrator: Agnes Vahlund | Uitgeverij : Hoogland en van Klaveren | 9789089673015 | 96 pagina’s | november 2019 | meer informatie vind je hier of bij je lokale boekhandel

Welk woord of thema spreekt jou aan in een boek? Klik op een woord en ga naar boeken toe in dit thema!

avontuur boekenserie bos culturen dieren diversiteit emoties familie fantasie fantasy filosofie geheimen geschiedenis gevoelens gezondheid graphic novel grappig het leven humor jezelf zijn klassieker kunst liefde maatschappij magie mentale gezondheid mindful mysterie natuur oorlog opgroeien politie prentenboek roman school seizoenen spannend sprookjes sterke vrouw thriller verhalenbundel vriendschap weetjesboek wereld zoekboek

Handboek voor superhelden 3 Alleen

Win “Handboek voor superhelden 3 Alleen” met StoerLeesVoer

Omdat het online gaan van StoerLeesVoer een klein feestje waard is, deelt StoerLeesVoer uit. Je kunt “Handboek voor superhelden 3 Alleen” winnen. Laat dan hieronder in de reacties achter waarom jij denkt dat jouw kind, kleinkind, buurkind, het kind van je beste vriendin of neefje of nichtje dit boek  wil hebben.

Verplicht:

  • Volg StoerLeesVoer op Instagram en/of Volg StoerLeesVoer op Facebook geef dit aan door een like op de winactie achter te laten!

Niet verplicht:

  • Reacties, likes en deelacties op Facebook en Instagram tellen mee als extra kans, maar zijn alleen geldig als er ook onder deze blog is gereageerd. Voor delen in je stories let goed op dat je @stoerleesvoer tagt zodat ik het niet mis.
  • Volg StoerLeesVoer op Bloglovin en/of volg StoerLeesVoer op Pinterest

Winnaar is bekend gemaakt

Footer5
Rosalie
Delen is enorm lief

Hallo, ik ben Rosalie en ik ben 10 jaar en zit in groep 8. Ik hou van viool spelen, ballet en Tang Soo Do (koreaans karate). In de winter ski ik ook op de skibaan en ga ik elk jaar op wintersport. Verder speel ik graag buiten, hou van spelletjes, knutsel en ik teken heel graag. Ook lees ik veel verschillende boeken en daarom zal ik als gastblogger reviews gaan schrijven over diverse kinder- en jeugdboeken. Ik hou vooral van grappige, avontuurlijke en spannende boeken zoals bijvoorbeeld Superjuffie, Harry Potter, Leven van een Loser, Tom de Groot, De Gorgels enz. Ik vind het leuk om te horen of jullie mijn blogs leuk vinden.

18 reacties

  1. Ooo jaaaaa mijn schooltje zot vol kleine en grote superhelden in wording. Sommige weten en het nog niet. Maar door deze boeken lukt het hun zeker. Top ! Ik win dus zeer graag.

  2. Ik doe graag mee voor mijn zoon, lezen is niet zijn hobby, maar met zulke boeken gaat dat dan wel weer lukken!

  3. Mijn 2 superhelden hier kunnen dit handboek wel gebruiken.. ze zullen het met veel plezier lezen, daar ben ik van overtuigd. Ik doe dan ook graag mee voor hen.

  4. Oh lijkt me ook weer een leuk spannend boek zeg !!! Ik waag Nu dolgraag een kansje mee voor mijn oudste dochter 🙂 Natuurlijk like en volg ik je nog op facebook (jolijn koolske) en instagram (jolijnjolijn18)

  5. Leuk, ik loot graag mee voor onze dochter van 9. Zij heeft de eerste twee delen al en voelde zich erg gesteund door het verhaal, alsof het haar extra kracht en zelfvertrouwen gaf. Deel 3 is hier dan ook meer dan welkom.

  6. Wat een stoere boeken! Deze ga ik onthouden voor mijn zoon. Natuurlijk doe ik graag mee voor deel 3. ???

  7. Kende deze serie nog niet. Daar gaat hoe dan ook verandering in komen 😉 Dus als ik nu win dan is dit alvast een beginnetje 😛 LOL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.