De route naar €100.000 per jaar – meer vrijheid, meer verdienen

Een ton per jaar: dat wil iedereen toch wel verdienen? In ‘De route naar €100.000 per jaar’ lees je hoe de schrijfster haar weg naar een ton per jaar omzet heeft gerealiseerd. Interessant voor iedereen die dit ook zou willen bereiken!

Je inkomen als ZZP’er vergroten: de route naar €100.000 per jaar

Iedereen droomt er vast weleens van om veel geld te hebben. Wat zou je doen als je een enorm hoog inkomen zou hebben? Veel mensen zullen vast denken aan een mooi huis, lekker shoppen, uit eten gaan of op vakantie. Maar voor de meesten komt dit geld niet zomaar uit de lucht vallen. Je zult er echt wel wat voor moeten doen. Van ZZP’ers hebben de meeste mensen het idee dat hun inkomen nu niet bepaald een vetpot is. Werken van klus naar klus, wachten of er elke maand wel weer voldoende geld in het laatje komt. In ‘De route naar €100.000 per jaar’ lees je dat dit ook anders kan.

De weg van Suzanne van Duijn

De route naar €100.000 per jaar is geschreven door Suzanne van Duijn. Zij werkte zich als freelancer 3 jaar de longen uit haar lijf voor een inkomen onder modaal. Toen was in 2019 de maat vol. Het moest anders. Vanaf 2020 ging ze zich verdiepen in de psychologie van geld, ze nam een businesscoach in de arm en interviewde meer dan 20 ervaringsdeskundigen die ruim een ton per jaar verdienen. Ook Suzanne ging zich het doel stellen om een ton per jaar te gaan verdienen/omzetten. Stap voor stap ging ze de verworven inzichten en ideeën in de praktijk brengen. En spoiler: in 2021 draait ze ruim een ton omzet per jaar. Ten opzichte van 2019 is haar winst meer dan verdrievoudigd.

De route naar €100.000 per jaar

Boek voor iedereen die interesse heeft in geld verdienen

Ik vind het heerlijk om boeken te lezen over geld. Ik heb hier al meerdere toffe en interessante boeken over gelezen, en vaak zit er wel een soort van overlap in deze boeken. Maar ook nu bij dit boek ‘De route naar €100.000 per jaar’ krijg je toch weer even een paar extra tips en zet het je mindset weer even op scherp. Hierdoor ga je toch weer bewuster naar bepaalde dingen kijken.
Dit boek leest een beetje als een dagboek, een soort reisverslag. Het verhaal van Suzanne lees je in chronologische volgorde.

Haar verhaal wordt afgewisseld met de interviews die ze heeft afgenomen met topondernemers, die ook allemaal een bovengemiddeld inkomen hebben. Dat vond ik het allerleukste om te lezen, omdat je zo meteen weer heel veel andere ideeën en invalshoeken krijgt. Wel valt het op dat veel ondernemers allemaal in dezelfde hoek zitten. Het zijn allemaal mensen die in de dienstverlening werken, en dus vaak aan de slag gaan met schaalbare modellen. Denk dan aan een gratis webinar, funnels, trainingsprogramma’s, dat soort zaken. Hoewel ik ook wel graag een ton per jaar zou willen verdienen, is dat niet per se ‘my cup of tea’. Ik had het dan ook nog wel een goede toevoeging gevonden als ze voor haar boek ‘De route naar €100.000 per jaar’ ook andere ondernemers had geïnterviewd, die bijvoorbeeld meer in de retail werkzaam zijn.

Ga jij ook een ton per jaar verdienen?

Het einde van het boek ‘De route naar €100.000 per jaar’ komt voor mijn gevoel vrij gehaast. Je maakt er een beetje uit op dat de deadline voor het inleveren van het boek eraan kwam, dus het laatste stukje er in eens vrij snel ‘uitgeperst’ is. Ik ben nu dus eigenlijk heel benieuwd hoe het Suzanne een jaar of 2 jaar later zal vergaan. Want een ton omzetten is het begin. Maar daarna is een ton winst het doel en dan kun je in principe ongelimiteerd opschalen. Dus wie weet, misschien komt er nog wel een tweede deel?

Ik vond ‘De route naar 100.000 per jaar’ wel een heel leuk en interessant boek om te lezen. Het zet je weer op scherp, gaat in op dingen waar ik nog niet zo over had nagedacht (qua mindset en persoonlijke groei), en bevestigt wat ik al eerder heb gelezen en gehoord over bijvoorbeeld beleggen. Dus na dit boek staat niets me meer in de weg: kom maar op met die ton!

Specificaties ‘De route naar €100.000 per jaar’

Auteur: Suzanne van Duijn | Uitgeverij: Kosmos | 9789021587981 | november 2021 | 240 pagina’s | voor meer informatie ga naar je lokale boekhandel, of klik hier

Welk woord of thema spreekt jou aan in een boek? Klik op een woord en ga naar boeken toe in dit thema!

avontuur boekenserie bos culturen dieren diversiteit emoties familie fantasie fantasy filosofie geheimen geschiedenis gevoelens gezondheid graphic novel grappig het leven humor jezelf zijn klassieker kunst liefde maatschappij magie mentale gezondheid mindful mysterie natuur oorlog opgroeien politie prentenboek roman school seizoenen spannend sprookjes sterke vrouw thriller verhalenbundel vriendschap weetjesboek wereld zoekboek

De route naar €100.000 per jaar

Welk woord of thema spreekt jou aan in een boek? Klik op een woord en ga naar boeken toe in dit thema!

avontuur boekenserie bos culturen dieren diversiteit emoties familie fantasie fantasy filosofie geheimen geschiedenis gevoelens gezondheid graphic novel grappig het leven humor jezelf zijn klassieker kunst liefde maatschappij magie mentale gezondheid mindful mysterie natuur oorlog opgroeien politie prentenboek roman school seizoenen spannend sprookjes sterke vrouw thriller verhalenbundel vriendschap weetjesboek wereld zoekboek

Footer5
Kelly
Delen is enorm lief

Ik ben Kelly en ben moeder van 2 dochters uit 2011 en 2014. Ik ben getrouwd en woon in Den Bosch, waar ik ben geboren en getogen. Inmiddels ben ik alweer ruim 18 jaar werkzaam in het onderwijs, waar ik juf van de kleuters ben. Dit is iets waar ik elke dag enorm van geniet! Daarnaast ben ik samen met mijn man de trotse eigenaar van Mini & More, een webshop in outlet merkkleding. Deze 2 banen naast elkaar is eigenlijk een meer dan fulltime baan, maar ik vind het echt superleuk om te doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.