Dierentuin op stelten – een flapjesboek over een dolle beestenboel

Ook het leven in een dierentuin gaat niet altijd over rozen. Want zelfs daar zijn ze wel eens verkouden of hebben ze last van luidruchtige buren. Wat kun je dan het beste doen? De dieren weten raad! In de dierentuin zetten ze de boel op stelten. Een boek met versjes over dat het leven soms een beetje tegen kan zitten, en dat je er dan maar het beste van moet maken.

Dierentuin op stelten achterkant

Hatsjie, Oei, Geeuw en Au – Dierentuin op stelten

Door middel van versjes wordt het leven van verschillende dieren in de dierentuin beschreven. Hatsjie, Oei, Geeuw en Au! Het is helaas niet altijd feest. Maar de dieren in de dierentuin kunnen heel goed iets verzinnen om de boel op stelten te zetten. Een droevige nijlpaard met hoofdpijn die verandert in een gespierde bodybuilder. De panda’s die hun eten zat zijn en een feestband beginnen. Favoriet is de olifant die als brandweerman het huis én de manen van de leeuw redt. Voor de peuters een mooie manier om te leren over emoties. Droevig, geïrriteerd, blij, uitbundig, trots; alles komt aan bod! Met bijbehorende grappige gezichtsuitdrukkingen waar kinderen om kunnen lachen.

Vrolijk en stevig flapjesboek

Door het stevige karton is Dierentuin op stelten een robuust boek wat in de handen van een onderzoekende peuter mooi en heel blijft. Met leuke versjes en kleurrijke illustraties van Paula Bowles. Zij werkt al meer dan 20 jaar als illustratrice en dit is haar eerste werk voor een Nederlandstalige uitgeverij.

Een grappig boek over vrolijke dieren en hun leven in de dierentuin. Als het even tegenzit? Dan zet je gewoon de boel op stelten. En dan mag je daarna lekker chillen en er best een beetje trots op zijn dat het weer goed met je gaat.

Specificaties Dierentuin op stelten

Auteur Paula Bowles | Standaard Uitgeverij | ISBN 9789002272981 | Druk: 1 januari 2021 | 22 pagina’s | Meer informatie vind je hier

dierentuin op stelten voorkant
footer5
Lianne
Delen is enorm lief

Ik ben Lianne, 40 jaar oud en moeder van drie hele lieve jongens. Opgeleid als orthopedagoog en geïnteresseerd in alles rondom opvoeding en ontwikkeling. Hoe kun je als ouder mindful te werk gaan, hoe zorg je voor jezelf en hoe hou je het een beetje leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.