Ontdek de wereld van Vincent van Gogh

Hou je van kunst en ga je er graag voor naar buiten? dan is dit boek iets voor jou. Het leven van Vincent van Gogh is op een tijdlijn te lezen en makkelijk te begrijpen. Lees wat Vincent van Gogh leuk vond of niet. En hoe Vincent in de kunstwereld terecht is gekomen. Ontdek de wereld van Vincent van Gogh.

ontdek de wereld van Vincent van Gogh uitgeverij Rubinstein

Het van Gogh museum vertelt je alles over de wereld van Vincent van Gogh

Als je meer wilt weten over Vincent van Gogh. Zit je bij dit boek precies goed. Lees over het leven van Vincent van Gogh. Over Vincent’s relatie met zijn broer Theo. Kom van alles te weten over Vincent’s werk bij de kunsthandel. Veel informatie en foto’s om de wereld van Vincent van Gogh te ontdekken.

ontdek de wereld van Vincent van Gogh uitgeverij Rubinstein

Ontdek de wereld van Vincent van Gogh. Informatie heb je nodig

Dit soort informatieve boeken moet je goed lezen. Het kan later goed van pas komen. Bijvoorbeeld als je je kinderen later iets wilt leren over Vincent van Gogh. Het kan natuurlijk ook van pas komen op school. Je leert hierdoor veel weetjes waarmee je je kennis nog meer kan uitbreiden. Wist je trouwens dat Vincent van Gogh wel 40 zelfportretten heeft geschilderd? dit soort kleine weetjes kan toch veel indruk maken op mensen. Ze zeggen dan meestal: Wauw! Hoe weet je dat?

Vincent van Gogh Streepjes-stijl

Volgens mij weet bijna iedereen wel dat Vincent van Gogh een eigen manier van schilderen had. Hij schilderde bijvoorbeeld altijd met streepjes. Als je op Google een zelfportret van Vincent van Gogh opzoekt zie je die streepjes vervolgens heel duidelijk. Hij gebruikte heel veel verschillende kleuren voor zijn schilderijen. Vooral voor een mooi licht en schaduweffect. En ik ben geen kunstkenner, maar volgens mij is dat wat zijn schilderijen zo bijzonder maakt. In dit boekje van het van Gogh museum staan ook veel van zijn schilderijen afgebeeld. Ik hoop dat je veel van Ontdek de wereld van Vincent Van Gogh zal leren. Wil je meer boeken over kunst en schilderijen? Klik hier.

Specificaties Ontdek de wereld van Vincent van Gogh

Auteur: Deirdre mccloskey | Uitgever: Rubinstein | Vertaald door René van Blerk | 9789493070240 |november 2019 | 64 pagina’s | Meer informatie bij je lokale boekhandel of vind je hier.

Welk woord of thema spreekt jou aan in een boek? Klik op een woord en ga naar boeken toe in dit thema!

avontuur boekenserie bos culturen dieren diversiteit emoties familie fantasie fantasy filosofie geheimen geschiedenis gevoelens gezondheid graphic novel grappig het leven humor jezelf zijn klassieker kunst liefde maatschappij magie mentale gezondheid mindful mysterie natuur oorlog opgroeien politie prentenboek roman school seizoenen spannend sprookjes sterke vrouw thriller verhalenbundel vriendschap weetjesboek wereld zoekboek

ontdek de wereld van Vincent van Gogh uitgeverij Rubinstein
footer5
Elias
Delen is enorm lief

Mijn naam is Elias. Ik ben 12 jaar en hou van sporten zoals Rugby, toneelspelen en creativiteit. Ik ben altijd buiten behalve als ik aan het gamen ben. Zoals op de Wiiu. En ik vind het leuk om recensies te schrijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.