Sneeuwstorm, een winterthriller van Suzanne Vermeer

Suzanne Vermeer heeft begin dit jaar weer een nieuw deel aan de winterthrillers toegevoegd. Een uitstapje naar het prachtige Noorden slaat halverwege de reis om in een ijzingwekkende situatie waarbij het niet zeker is wat de afloop zal zijn. Zou jij de vraag der vragen durven stellen aan een persoon die je dacht te kennen..?

Sneeuwstorm

Ontdek de prachtige natuur van Noorwegen

In de nieuwe winterthriller: sneeuwstorm maak je kennis met Rianne. Zij is een fotograaf in hart en nieren en krijgt vanuit haar werk de uitgelezen kans om zichzelf te bewijzen. Een kans die ze met beide handen wil aangrijpen, echter zal ze eerst een aantal zaken thuis moeten regelen.

Eenmaal op weg gaat ze op zoek naar de mooiste plekken in de natuur, de bezienswaardigheden en natuurlijk het Noorderlicht. Wanneer ze tijdens een tocht denkt dat de winterse buien in Noorwegen het heftigste zijn ontdekt ze een lijk in ’the middle of nowhere’. Hoe redden ze zichzelf uit de benarde situatie en weet ze eigenlijk wel wie haar gids is?

hoofdstuk

Een kennismaking met Suzanne Vermeer

Sneeuwstorm is voor mij een eerste kennismaking met Suzanne Vermeer. Hierdoor ben ik nieuwsgierig geworden naar wie er achter de naam schuil gaat en ben ik vervolgens op onderzoek uit gegaan. Zo ben ik erachter gekomen dat Suzanne Vermeer een pseudoniem was voor Paul Goeken. Hij is helaas in 2011 overleden maar zijn familie heeft de boekenreeks voortgezet. Zo worden er hedendaags zomer- en winterthrillers uitgebracht onder de pseudoniem van Paul. Wie er nu achter het pseudoniem schuilt gaat is onbekend. Tevens is de naam Suzanne Vermeer al vier keer genomineerd voor de NS-publieksprijs met Cruise, Noorderlicht, Dwaalspoor en Koraalrif.

Zelf ook benieuwd naar meer informatie over het pseudoniem Suzanne Vermeer, neem dan een kijkje op “haar” eigen website of bekijk onderstaande blogs:

Suzanne Vermeer

Mijn mening over Sneeuwstorm

Mijn moeder is al erg lang fan van Suzanne Vermeer en heeft zowel alle winter- als zomerthrillers van haar. Toen ik Sneeuwstorm voorbij zag komen was ik door twee redenen nieuwsgierig geworden naar het boek. Mijn moeder is enorm enthousiast en leest het altijd binnen een week uit en mijn zusje heeft in Noorwegen gestudeerd. Voor mij was het hierom een uitgelezen kans om te zien wat ik ervan zou herkennen en ervaren.

Iedere schrijver heeft zijn eigen stijl en tijdens het lezen kom je er vaak achter of dat de stijl passend is voor jou. Zo kan de één het als een een fijne schrijfwijze ervaren en voor een ander als minder prettig. Mijn ervaring met Sneeuwstorm heeft erin geresulteerd dat ik ben verkocht door de schrijfstijl ervan! De spanning bouwt in het begin rustig op en vervolgens worden er steeds meer stukjes informatie gegeven. Hierdoor blijf ik geprikkeld om door te lezen en heb ik, net zoals mijn moeder, het boek binnen een week uitgelezen. Wat een fantastisch verhaal met duidelijke personages, maar ook mysterieus genoeg waardoor het vragen oproept en je verder wilt blijven lezen. Ik vind het een absolute aanrader en kijk dan ook enorm uit naar de volgende zomerthriller: Bloemeneiland!

Suzanne Vermeer

Specificaties over Sneeuwstorm

Auteur: Suzanne Vermeer | Uitgever: A.W. Bruna | januari 2024 | 320 pagina’s | 9789400515802 | Meer informatie bij je lokale boekhandel, check de website van uitgever A.W. Bruna of klik hier voor Bol

Welk woord of thema spreekt jou aan in een boek? Klik op een woord en ga naar boeken toe in dit thema!

avontuur boekenserie culturen dieren diversiteit emoties familie fantasie fantasy filosofie geheimen geschiedenis gevoelens gezondheid graphic novel grappig het leven humor jezelf zijn klassieker klimaat kunst liefde maatschappij magie mentale gezondheid mindful mysterie natuur oorlog opgroeien politie prentenboek roman school seizoenen spannend sprookjes sterke vrouw thriller verhalenbundel vriendschap weetjesboek wereld zoekboek

Sneeuwstorm
Footer 8 met bol verwijzing
Kimberley
Delen is enorm lief

Hoi, ik ben Kimberley, geboren in 1998 en ik woon in Rotterdam. Ik werk fulltime in het onderwijs waar ik met veel plezier aandacht schenk aan boeken, voorlezen en leesbevordering.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.