Tom Groot Coole Doedels en geniale verhalen, een boekenserie met humor!

Alweer het 16e deel in de Tom Groot serie. Dit keer speelt het verhaal zich af tijdens Tom’s vakantie. Zijn ouders hebben de vakantie een week later in de agenda staan en zijn nog niet vrij van hun werk. Tom ziet het als een relaxte week waar hij kan doen wij hij zin in heeft. Hij gaat allemaal briljante dingen bedenken die hij tijdens zijn vakantie kan doen. Zijn ouders proberen een weekplanning te maken maar of Tom daar blij mee is? Met Tom Groot Coole Doedels en geniale verhalen koop je niet alleen een verhalenboek maar ook een vakantie doe-boek.

Tom Groot coole doedels en geniale verhalen
Papierknaller

Vakantie

Het boek Tom Groot Coole Doedels en Geniale Verhalen begint op de laatste schooldag. De klas krijgt te horen dat ze geen huiswerk voor in de vakantie op krijgen en dat de eerste maandag na de vakantie een studiedag is. Dit is geweldig.
Iedereen heeft al plannen voor de vakantie. Tom verheugd zich op een fijne relaxte vakantie waar hij lekker kan chillen, snacken, zijn zus kan pesten, doedelen en nog veel meer. Als hij thuis komt blijkt dat zijn ouders geen rekening hebben gehouden met zijn extra vakantieweek. Tom vindt dit geen probleem maar zijn ouders zien dit anders. Ze beginnen mensen te bellen en maken een weekplanning.

Lezen, knutselen en doedels

In plaats van lekker uitslapen moet Tom een dagje met z’n moeder mee naar haar werk en wordt hij door z’n vader vroeg naar buiten gestuurd wanneer het mooi weer is. Tom heeft veel meer zin om lekker strips en boeken te lezen, te knutselen en coole doedels te maken. Hij maakt een leuk monstertje waar hij zijn zus graag mee pest. Dit monstertje kan je ook ook zelf maken. Hoe? Dit en vele andere raadsels, knutselaar en puzzels vindt je in Tom Groot Coole Doedels en geniale verhalen.

Dikke 10 Tom Groot Coole Doedels en Geniale Verhalen

Wat een bijzonder leuk Tom Groot boek. Ik hou van lezen en knutselen dus dit is voor mij het perfecte boek. Tom Groot Coole Doedels is naast een leesboek ook een doe-boek. Leuk om mee te nemen met vakantie. Vergeet vooral geen lijm, papier, potloden en ander knutsel materiaal mee te nemen. Ik vind het monstertje leuk om te maken en ook de puzzels, doedels en andere knutsels zijn geweldig. Ook al houd je niet zo van lezen, deze boeken leest iedereen. Daarom zijn ze ook erg populair in de bibliotheek. De vele tekeningen en grote teksten maken het boek toegankelijk en geschikt voor elke lezer. Dit Tom Groot boek is wel bijzonder door de doe dingen en is dan ook direct mijn favoriet geworden. Een dikke 10 voor Tom Groot Coole doedels en geniale verhalen.

Specificaties Tom Groot Coole Doedels en Geniale Verhalen

Auteur: Liz Pichon | Uitgever: Gottmer | Vertaald door Sophia Engelsman | 9789025771782 | november 2019 | 256 pagina’s | meer informatie bij je lokale boekhandel of vind je hier

Welk woord of thema spreekt jou aan in een boek? Klik op een woord en ga naar boeken toe in dit thema!

avontuur boekenserie culturen dieren diversiteit emoties familie fantasie fantasy filosofie geheimen geschiedenis gevoelens gezondheid graphic novel grappig het leven humor jezelf zijn klassieker klimaat kunst liefde maatschappij magie mentale gezondheid mindful mysterie natuur oorlog opgroeien politie prentenboek roman school seizoenen spannend sprookjes sterke vrouw thriller verhalenbundel vriendschap weetjesboek wereld zoekboek

Tom Groot coole doedels en geniale verhalen
Footer5
Rosalie
Delen is enorm lief

Hallo, ik ben Rosalie en ik ben 10 jaar en zit in groep 8. Ik hou van viool spelen, ballet en Tang Soo Do (koreaans karate). In de winter ski ik ook op de skibaan en ga ik elk jaar op wintersport. Verder speel ik graag buiten, hou van spelletjes, knutsel en ik teken heel graag. Ook lees ik veel verschillende boeken en daarom zal ik als gastblogger reviews gaan schrijven over diverse kinder- en jeugdboeken. Ik hou vooral van grappige, avontuurlijke en spannende boeken zoals bijvoorbeeld Superjuffie, Harry Potter, Leven van een Loser, Tom de Groot, De Gorgels enz. Ik vind het leuk om te horen of jullie mijn blogs leuk vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.