iEXPLORE Roofdieren, wek deze beesten tot leven met AR

iEXPLORE Roofdieren komt net als Insecten, iRobot en Jurrasic World uit de iExplore serie van uitgeverij Condor. Deze serie brengt je dichter bij de dieren door de Augmented Reality-functie. Via de bijpassende gratis Roofdieren app kan je de dieren tot leven wekken. In iEXPLORE Roofdieren zie je hoe een wolf huilt en gromt, kan je een ratelslang uitdagen en zien hoe hij je aanvalt, duik je onder water en ontmoet je een reusachtige witte haai.

iEXPLORE Roofdieren

Dieren komen tot leven in iEXPLORE Roofdieren

Als je het boek iEXPLORE Roofdieren openslaat ontmoet je direct wat nu precies een roofdier is. Je komt te weten welke dodelijke wapens de dieren gebruiken, welke zintuigen ze hiervoor gebruiken en welke dieren hun intelligentie inzetten om hun prooi te vangen, Het boek zit vol weetjes. Waar leven de dieren, hoe groot zijn ze en wat eten ze. Zodra je “activeer roofdier” op de bladzijde ziet kan je met de gratis app de dieren tot leven wekken. Je kan een foto maken van het tot leven gekomen dier in jou kamer of een achtergrond kiezen. Te gek!

Mooie foto´s en AR

Wat mij vooral in het boek iEXPLORE Roofdieren opvalt, zijn de mooie foto´s. Daarnaast kan je op elke pagina de roofdieren tot leven wekken. De AR (augmented Reality) functie werk perfect. Je kan de dieren in je kamer laten lopen en daar een foto van maken via de foto knop die in de app is toegevoegd. Ook kan je een achtergrond kiezen waarin het roofdier in zijn eigen omgeving te zien is. Ze lopen of zwemmen niet alleen. Ze maken ook geluid en vallen je aan.

iEXPLORE Roofdieren is een leuk en leerzaam boek en is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Voor de 6 jarige zitten er wel wat moeilijke worden in en moeten misschien een beetje hulp krijgen. De app is makkelijk te gebruiken voor iedereen.

Let op: de app is helaas niet meer geschikt voor nieuwe telefoons vanaf een bepaalde update. De app draait alleen nog op oude telefoons/tablets helaas. Zoek ernaar in Google en je komt het tegen.

iEXPLORE Roofdieren

Specificaties iEXPLORE Roofdieren

Auteur: Camilla de la Bedoyère | Uitgever: Condor | 9789492899408 | 1 januari 2020 | 32 pagina’s | Meer informatie vind je hier of bij je lokale boekhandel

Welk woord of thema spreekt jou aan in een boek? Klik op een woord en ga naar boeken toe in dit thema!

avontuur boekenserie bos culturen dieren diversiteit emoties familie fantasie fantasy filosofie geheimen geschiedenis gevoelens gezondheid graphic novel grappig het leven humor jezelf zijn klassieker kunst liefde maatschappij magie mentale gezondheid mindful mysterie natuur oorlog opgroeien politie prentenboek roman school seizoenen spannend sprookjes sterke vrouw thriller verhalenbundel vriendschap weetjesboek wereld zoekboek

iEXPLORE Roofdieren
Footer5
Rosalie
Delen is enorm lief

Hallo, ik ben Rosalie en ik ben 10 jaar en zit in groep 8. Ik hou van viool spelen, ballet en Tang Soo Do (koreaans karate). In de winter ski ik ook op de skibaan en ga ik elk jaar op wintersport. Verder speel ik graag buiten, hou van spelletjes, knutsel en ik teken heel graag. Ook lees ik veel verschillende boeken en daarom zal ik als gastblogger reviews gaan schrijven over diverse kinder- en jeugdboeken. Ik hou vooral van grappige, avontuurlijke en spannende boeken zoals bijvoorbeeld Superjuffie, Harry Potter, Leven van een Loser, Tom de Groot, De Gorgels enz. Ik vind het leuk om te horen of jullie mijn blogs leuk vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.