Twinkel wil alles roze en Twinkel doet een wens

In het prentenboek Twinkel wil alles roze, raad je het misschien al, maar wordt alles dus roze. En welk meisje meisje wil dat nu niet?! De auteur van Angelina Ballerina weet elk roze liefhebbend meisje blij te maken in elk geval!

hoofd Twinkel wil alles roze en Twinkel doet een wens

Twinkel wil alles roze

prentenboek Twinkel wil alles roze
prentenboek Twinkel

Twinkel is uitgenodigd op het tuinfeest van de Goede Fee. Haar vriendinnen ook en samen fantaseren ze wat ze zullen gaan doen, en wat ze aan zullen trekken. Maar ook hoe ze de Goede Fee blij kunnen maken.

Als ze bij de paleistuin aankomen bewonderen ze alle kleuren. Het lijkt wel een regenboog! Haar vriendin Pippa vind het jammer dat er niet meer roze is. Twinkel doet haar ogen dicht, zwaait cirkels met haar toverstaf danst een rondje en spreekt een spreuk uit. Maar er gebeurt niks in het prentenboek Twinkel wil alles roze. Dus doet ze een andere wens.

Maar toen.. was ALLES roze in het prentenboek Twinkel wil alles roze.. Ja echt alles. Het gras, de dieren, de bomen, de banken, de fontein, de bloemen, de uil, het konijn en ga zo maar door. Als dat maar goed komt..

Specificaties

prentenboek Twinkel wil alles roze

Auteur: Katharine Holabird | Illustrator Mariella Manfre en Co-illustrator Sarah Warburton | Uitgever: de Vier Windstreken | 9789051167481 | mei 2019 | 32 pagina’s | meer informatie vind je hier

Twinkel doet een wens

In het prentenboek Twinkel doet een wens is Twinkel het kleine feetje bijna jarig en wil iedereen uitnodigen. Alleen haar uitnodiging is er al een om te onthouden voor ons aangezien onze dochter haar naam Féline is.

Kom naar de glinsterboom in de Feeënvallei en vier een FEEnomenale verjaardag met mij!

Haar vriendinnen Pippa en Lili helpen haar met de uitnodigingen en het versieren van de hele vallei. De Feeënvallei ziet er glittergaaf uit! En natuurlijk wordt er ook een taart gebakken uit haar FEEstelijke recepten boek. De taart komt er alleen een beetje gek uit.. ze hebben dus wel een beetje magie nodig. Die avond is alles klaar en Twinkel kan lekker gaan slapen..

… Maar.. Die nacht heeft er een flinke storm gewoeid en alles is weggeblazen en nat geregend. De bosbewoners horen Twinkel huilen en gaan haar helpen.

1 wens van de Goede Fee

Op haar verjaardag komt de Goede Fee en ze mag 1 wens doen. Meer verklap ik niet! Maar uiteraard komt alles goed in dit leuke prentenboek Twinkel doet een wens.

feetje doet een wens

Prachtige illustraties in dit prentenboek Twinkel doet een wens, heel veel glitter zonder echte glitter best knap! Lekker veel roze en paars, Prachtige slingers en lampjes, mooie bloemen en schattige dieren en Feeën. Een echt echt echt meidenboek die van Feeën houden en van verjaardagsfeestjes!

Specificaties

Auteur: Katharine Holabird | Uitgever: de Vier Windstreken | | 9789051165692 | april 2018 | 32 pagina’s | meer informatie vind je hier of bij je lokale boekhandel

prentenboek Twinkel doet een wens
Footer5
ellen
Delen is enorm lief

Hoi Ik ben Ellen mede - eigenaar van StoerLeesVoer. Ik ben dol op de geur van boeken. Prentenboeken voor de klas en fantasy voor mezelf en alles daar tussenin. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Daarnaast heb ik ook nog een lifestyleblog www.mamascrapelle.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.