Agent en Boef gekte onder de grond

‘Agent en Boef – gekte onder de grond’ is een nieuw boek over deze twee grappige personages. Een boek op AVI E3 niveau waar wij hier thuis smakelijk om hebben kunnen lachen.

agent en boef gekte onder de grond

Gekke avonturen in ‘Agent en Boef – gekte onder de grond’

Een avontuur voor beginnende lezers! Agent en Boef beginnen samen, Boef aan zijn eigen kant van het huis, achter de tralies. Stiekem graaft hij een gat. Als Agent daar achter komt, stormt hij de cel in, maar hij valt zo in een andere kuil die Boef had gegraven! Agent komt onder de grond terecht, en Boef slaat op de vlucht. Er volgt een wilde achtervolging, waarbij er een enorme gekte onder de grond ontstaat. Lukt het Agent om Boef weer achter de tralies te krijgen?

Een boek op AVI E3 niveau

Als juf ben ik altijd wel een beetje streng op boeken met een AVI indicatie. Soms komt het voor dat die indicatie toch niet echt kloppend is. En vaak zie je ook bij boeken op een lager AVI niveau dat het verhaal niet heel erg interessant is.
Maar dat is bij ‘Agent en Boef – gekte onder de grond’ absoluut niet het geval! Dit boek is niet alleen goed op niveau, het is ook nog eens enorm grappig.
Mijn dochter zit in groep 3 en kon dit boek prima zelf lezen. En ze moest er ook enorm om lachen! En als kinderen het boek leuk vinden, is dat de beste indicatie voor een geslaagd AVI boek.  

agent en boef

De boeken van Agent en Boef

‘Agent en Boef – gekte onder de grond’ is een boek van Tjibbe Veldkamp. Hij heeft nog meer boeken geschreven over Agent en Boef en deze boeken zijn razend populair onder jonge lezers! Dat komt omdat de hoofdpersonages erg grappig en vaak ook een beetje ondeugend zijn.
Tjibbe Veldkamp heeft nog veel meer leuke boeken voor jonge kinderen geschreven. Zo ken je misschien wel de boeken ‘Tim op de tegels’ (voor veel leerkrachten wellicht wel een bekend boek), ‘Vuilnisvarkens Job & Bob’ en ‘De fantastische vliegwedstrijd’. Ook boeken waarin humor een grote rol speelt.
Dus ken je deze schrijver nog niet: leen dan zeker eens een boek van hem bij de bibliotheek. Gegarandeerd dat jullie hier enorm om zullen lachen!

Specificaties Agent en Boef – gekte onder de grond

Auteur: Tjibbe Veldkamp | Illustraties: Kees de Boer | Uitgever: Lannoo │ 9789401473101 │maart 2021│48 pagina’s | meer informatie bij je lokale boekhandel of vind je hier

agent en boef gekte onder de grond
Footer5
Kelly
Delen is enorm lief

Ik ben Kelly en ben moeder van 2 dochters uit 2011 en 2014. Ik ben getrouwd en woon in Den Bosch, waar ik ben geboren en getogen. Inmiddels ben ik alweer ruim 18 jaar werkzaam in het onderwijs, waar ik juf van de kleuters ben. Dit is iets waar ik elke dag enorm van geniet! Daarnaast ben ik samen met mijn man de trotse eigenaar van Mini & More, een webshop in outlet merkkleding. Deze 2 banen naast elkaar is eigenlijk een meer dan fulltime baan, maar ik vind het echt superleuk om te doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.