Daar is Sinterklaas, een prentenboek van Vivian den Hollander

Schrijfster Vivian den Hollander schrijft over allerlei onderwerpen en ook voor diverse leeftijden. Daar is Sinterklaas is gericht op peuters en kleuters en zijn handig om je kind voor te bereiden op de spannende tijd voor het feest van Sinterklaas. Er is ook een boek over Kerst van Vivian den Hollander.

Daar is Sinterklaas

Daar is Sinterklaas – een prentenboek van Vivian den Hollander & Saskia Halfmouw

Tijn is drie en met papa en zijn zus Hanna samen gaat hij naar de intocht van Sinterklaas. Hij vindt het natuurlijk reuze spannend! Gelukkig kan Hanna hem uitleggen hoe het allemaal werkt, met Sinterklaas en de Pieten. ze weet precies hoe je je schoen moet zetten en een verlanglijstje maakt, want zij is al vijf. Het enige wat Hanna niet weet, is hoe lang het nog duurt tot het Pakjesavond is. Maar daar maakt mama een handige aftelkalender voor!

Daar is Sinterklaas

Van zwaaien tot sluipen

Mijn zoontje is bijna drie. Hij heeft geen grote zus die hem kan uitleggen hoe het allemaal werkt, maar daar hebben we Hanna voor. Hanna, uit dit prentenboek van Vivian den Hollander, legt alles goed uit, het begint met het zwaaien naar de stoomboot bij de aankomst van Sinterklaas op de kade. Je schoen zetten (en niet twee), liedjes zingen en een verlanglijstje maken. En dat je niet bang hoeft te zijn voor Pieten die naar binnen sluipen wanneer alle kindjes slapen. Mijn zoontje weet er nu ook alles van dankzij haar! En die aftelkalender? Die heb ik zelf ook maar gemaakt. Aftellen naar Daar is Sinterklaas.

Mocht je zelf ook een aftelkalender willen maken. Een snel rondje Pinterest levert je genoeg inspiratie op!

  • Meer reviews boeken van Sinterklaas vind je via deze link

Specificaties ‘Daar is Sinterklaas’, een prentenboek van Vivian den Hollander:

Auteur: Vivian den Hollander | Illustraties Saskia Halfmouw | Uitgeverij: Ploegsma | 9789021679716 | oktober 2019 | 32 pagina’s | meer informatie vind je hier of bij de lokale boekhandel

Welk woord of thema spreekt jou aan in een boek? Klik op een woord en ga naar boeken toe in dit thema!

avontuur boekenserie culturen dieren diversiteit emoties familie fantasie fantasy filosofie geheimen geschiedenis gevoelens gezondheid graphic novel grappig het leven humor jezelf zijn klassieker klimaat kunst liefde maatschappij magie mentale gezondheid mindful mysterie natuur oorlog opgroeien politie prentenboek roman school seizoenen spannend sprookjes sterke vrouw thriller verhalenbundel vriendschap weetjesboek wereld zoekboek

Daar is Sinterklaas
Footer5
Delen is enorm lief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.