De laatste helden op aarde, een ongelooflijk grappig boek

Wil jij weten hoe het is om alleen te wonen met zombies en monsters om je heen? Zonder te weten of er nog andere overlevenden zijn? En om een van de laatste helden op aarde te zijn? Dan is dit boek echt iets voor jou. Een spannend avontuur met zombies, monsters, en de laatste helden op aarde.

Overleven de laatste helden op aarde?

De jongen Jack Sullivan is een van de laatste helden op aarde. En overlevende van een enorme zombie en monster apocalypse. Die het dorpje wakefielt in bedwang houd. En terwijl hij alle monsteraanvallen probeert te overleven zoekt hij naar zijn grote liefde: June Del Toro. En misschien ook een beetje naar zijn beste vriend: Quint Baker. Zal hij het overleven en zijn vrienden terugzien? lees het in: De laatste helden op aarde! Nu ook een serie op Netflix. Bijna hetzelfde als het boek, geweldig kan ik je vertellen. De plaatjes en de teksten erbij maken het echt heel erg grappig. Bijvoorbeeld een enorm monster en dan de tekst: “misschien is hij het die zo stinkt”. “ja, zover was ik ook”.

Tekeneffect in de laatste helden op aarde

Ok. Laten we beginnen met het leukste gedeelte. De tekeningen zijn erg mooi en met een leuk schaduweffect. De kaft van het boek is mooi glad, maar de titel is lekker plakkerig. Je kunt ook zien dat de lijntjes met stift en pen zijn gedaan. De kleuren zijn ook erg duidelijk te zien. dat komt doordat het niet te donker is gemaakt. Ondanks het schaduweffect. De tekenaar van deze Graphic Novel behoort absoluut tot een van mijn laatste helden op aarde.

Wacht, wie is Jack Sullivan?

Een van de belangrijkste dingen van een boek: de personen. Hoe zijn ze? Is dat jouw stijl? en, hoe gaan ze om met anderen? Daarom zijn hier de laatste helden op aarde op een rijtje.

Jack Sullivan: de held

Hij heeft een hockeystick. Die gebruikt hij om zombiehoofden mee te meppen. Daarnaast een noodgevallentasje met M&M’s. Een gescheurde honkbalknuppel genaamd Louisville Schaver. De slechtste schoenen ooit (lees in het boek waarom). Tot slot Grapegruitgranaten om zombies te verblinden.

Quint Baker: de beste vriend

Quint zijn haar ruikt naar popcorn. Hij heeft een oudemannenpet. Daarnaast is hij altijd bezig met uitvindingen. Een zakhorloge (om er suf uit te zien). Hij draagt zonder reden een labjas en heeft onsportieve voeten.

Dirk savage: tijdens de apocalypse in de laatste helden op aarde

Heeft een stoppelsnor. Is sterk, Smerige vlekken op zijn jas. Stalen neuzen op zijn schoenen. En heeft boks bandages voor bij het stompen.

June Del Toro: voor de apocalypse (daarna nooit meer gezien, misschien geen deel meer van de laatste helden op aarde?)

June heeft haar dat ruikt naar Franse vanille. Ze heeft een heel erg slim brein. Draagt bovendien jongenssneakers, want dat staat stoer. Heeft eindeloze benen (ooit gehoord in een film).

Grappig, ondanks de monsters.

Dat waren ze dan. De laatste helden op aarde. Als ze zo bij elkaar staan ziet het er een beetje suf uit. En van June weten we niet of ze nog leeft. Maar, als je over ze leest vindt je ze vast geweldig. Ik vind het in ieder geval een ontzettend grappig boek. Ookal gaat het over zombies. En wil je nog meer monsters? klik op deze link voor meer boeken met monsters

Specificaties De laatste helden op aarde

Auteur: Max Brallier | Illustrator: Douglas Holgate | Uitgever: Condor | 9789492899842 | januari 2020 | 240 pagina’s | Meer informatie vind je hier of bij je lokale boekhandel

Welk woord of thema spreekt jou aan in een boek? Klik op een woord en ga naar boeken toe in dit thema!

avontuur boekenserie culturen dieren diversiteit emoties familie fantasie fantasy filosofie geheimen geschiedenis gevoelens gezondheid graphic novel grappig het leven humor jezelf zijn klassieker klimaat kunst liefde maatschappij magie mentale gezondheid mindful mysterie natuur oorlog opgroeien politie prentenboek roman school seizoenen spannend sprookjes sterke vrouw thriller verhalenbundel vriendschap weetjesboek wereld zoekboek

De laatste helden op aarde 9-12 jaar
Footer5
Elias
Delen is enorm lief

Mijn naam is Elias. Ik ben 12 jaar en hou van sporten zoals Rugby, toneelspelen en creativiteit. Ik ben altijd buiten behalve als ik aan het gamen ben. Zoals op de Wiiu. En ik vind het leuk om recensies te schrijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.