De Wereld Rond Waar is Wally, een klassiek zoekboek

Waar is Wally, wie kent deze rood wit gestreepte jongen nou niet? Het kan best zijn dat je altijd naar hem op zoek bent, dat is zijn ding. Ik kan me het eerste boek van Wally nog erg goed herinneren, wat een verfrissende manier om met een boek om te gaan. Inmiddels bestaat Waar is Wally al 30 jaar en komt deze speciale ‘De Wereld Rond waar is Wally’ editie uit.

De Wereld Rond Waar is Wally

De Wereld Rond Waar is Wally

In dit boek zijn maar liefst zeven Waar is Wally klassiekers gebundeld. In een handzaam formaat met een fijn elastiek eromheen kan je de meest gezochte persoon ter wereld weer overal gaan zoeken. Maak een buitengewone reis in de wondere wereld van Wally en start de jacht. Vergeet niet om ook te zoeken naar Woef, Wenda, Witbaard en G.Spuis! En er zijn zelfs nog meer zoekuitdagingen dan ooit tevoren. Dit boek wil je hebben als je van een uitdaging houdt.

Wat vind ik ervan?

Ik hou van Wally. Zoals gezegd weet ik het eerste boek nog goed. Wat vond ik het tof en uren zat ik te zoeken en tegelijk weg te dromen bij de uitgebreide en gedetailleerde tekeningen. Het is meer dan zoeken, er gebeurd zoveel wat de fantasie prikkelt en ik vind dat heerlijk. De wereld rond zijn 7 klassiekers in 1 met nog meer gave opdrachten. En ik vind het weer tof en lekker ontspannen om te doen. De Wereld Rond Waar is Wally is een feestje voor me.

De Wereld Rond Waar is Wally

Zoeken maar!

Dit boek De Wereld Rond Waar is Wally is echt goed voor heel veel uren zoekplezier als het geen weken zijn. Naast Wally zijn er nog 5 vrienden om te zoeken, 5 voorwerpen en als je denkt dat je er bent… Aan het begin en aan het eind van elk avontuur vind je nog een uitvouwbare pagina met honderden dingen om te zoeken. Honderden! Het perfecte boek voor op de bank, onderweg, zomervakantie, op de wc en nog honderden plekken.

Ik vind het een geweldige editie De Wereld Rond Waar is Wally. Of ik nou lang de tijd heb of even. Het pakt zo makkelijk erbij. Mijn dochter van 6 wil graag meekijken en in plaats van echt zoeken en vinden ziet ze honderden andere dingen gebeuren waar het gesprek dan over gaat. Wij zijn fan!

Specificaties De Wereld Rond Waar is Wally

Auteur: Martin Handford | Nederlands | April 2017 | 168 pagina’s | Uitgeverij: Memphis Belle | 12 – 100 jaar | 9789463130837 | Meer informatie vind je hier of bij je lokale boekhandel

Welk woord of thema spreekt jou aan in een boek? Klik op een woord en ga naar boeken toe in dit thema!

avontuur boekenserie culturen dieren diversiteit emoties familie fantasie fantasy filosofie geheimen geschiedenis gevoelens gezondheid graphic novel grappig het leven humor jezelf zijn klassieker klimaat kunst liefde maatschappij magie mentale gezondheid mindful mysterie natuur oorlog opgroeien politie prentenboek roman school seizoenen spannend sprookjes sterke vrouw thriller verhalenbundel vriendschap weetjesboek wereld zoekboek

De Wereld Rond Waar is Wally
Footer5
Selena
Delen is enorm lief

Ik ben een echte trotse boekennerd. De liefde voor verhalen was onderdeel van mijn opvoeding en deze passie geef ik nu weer door aan mijn twee dochters en kinderen op mijn werk. Lezen, voorlezen en boeken zijn een wereld waar ik graag in verdwaal. En tijdens mijn dwalingen zoek ik de woorden zodat ik het weer met jullie kan delen op StoerLeesVoer.

36 reacties

 1. Oeh,die wil ik heel graag hebben voor mezelf ?. En oké, mijn zoon mag met mij meezoeken ?. Ik was vroeger al groot fan van Wally en nog steeds vind ik deze zoekboeken supertof! We hebben er al een paar in huis en mijn zoon is inmiddels ook fan, dit zou dus een herl toffe zomervakantieactiviteit zijn!

 2. Wat een leuke winactie voor een boek met hele mooie prenten, ik denk dat mijn nichtje Amaly heel erg in haar schik zal zijn met dit boek, om voor te lezen en de prenten waarbij je ogen te kort komt.

 3. Wauw, dit zou geweldig zijn hier een grote Wally-fan in huis die zeer blij zou worden van zijn eigen Wally-boek! <3
  Alles gedaan, FB onder mijn eigen naam, de rest: Instagram (plus gedeeld), Bloglovin', Pinterest onder (@)TurtleBookwurm

 4. Ik doe graag mee, deze boeken spreken mijn zoon heel erg aan, een van de weinige boeken die hij wel “leest” Zoveel plaatjes, zoveel te ontdekken!

 5. Mijn tweede zoon is gek van zoekboeken! Wally al heel veel uitgeleend in de bib, dus een eigen én nieuw exemplaar zou hij te gek vinden! En hij is jarig in de maand augustus, dus het ideale cadeautje ;-). Deelt hij zeker ook met z’n twee broers

 6. Waar is Wally kwam ik voor het eerst tegen tijdens een vakantie in Engeland. Heerlijke vrolijke boeken en heel verslavend. Je blijft kijken en zoeken. Ik doe graag mee

 7. Ik doe graag mee voor mijn dochter. Ze is vindt de Wally boeken geweldig. Haar Papa overigens ook. ?

 8. Hoi,ik loot graag mee,ik zou het leuk vinden om het boek cadeau te doen aan Fleur & Guillaume(fan van Wally)en ik zelf ben ook een fan !!! Dankjewel voor de fijne win-actie,ik duim erop los !!!!

 9. Ik doe heel graag mee dit is zo super om samen met je kind te zoeken en een wedstrijdje houden wie eerst Wally natuurlijk gaat vinden.

 10. Wij wagen heel graag een kansje voor deze topper. Meer voor mijn man en ik als voor de meiden. ?

 11. Leuk boek met bijzondere illustraties. Ik kan mij heel goed voorstellen dat mijn dochter ook weg droomt bij wat ze ziet. Ik loot graag mee voor haar.

 12. Heel graag win ik dit boek voor mijn kleine zusje die bijna 9 wordt. Ik zal hem zeker ook even delen op Facebook.

 13. Maak er graag een kansje op voor zoonlief ? hij zal hier heel wat uurtjes zoet mee zijn er is zoveel te zien en te vinden op de mooie geïllustreerde tekeningen

 14. Dit lijkt me een leuk zoekboek om met de wat oudere voorleeskindjes te doen. Zelf lijkt het me stiekem ook wel leuk om Wally te zoeken.

 15. Wat een mooie boekenblog heeft u met uw team. Ik ben overblijfoma en ik denk dat dit boek zeer welkom is in mijn pauze bak! Ik heb geen facebook en instagram, daar ben ik te oud voor. Maar ik zal uw blog delen met mijn kinderen en kleinkinderen, wie weet willen zij u wel volgen. Ik ga even kijken bij de andere berichten.

 16. Mijn neefje is volgende week jarig en zij zijn echt fan van wally dus dus mag niet ontbreken in hun collectie! En heb ik een mooi extra cadeau ?

 17. Wij hebben een boek van Wally en ik vind het ideaal voor mijn zoon tijdens een lange rit in de auto. Een nieuw exemplaar zal hij erg leuk vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.