Grappige geesten gespot, een Waar is Wally? – Martin Hansford

Toen ik zelf nog op de basisschool zat nam ik uit de bieb elke keer boeken mee van de Waar is Wally serie. Er is nu een nieuw deel: Waar is Wally? Grappige geesten gespot. En, dit deel is heel verrassend!

waar is wally grappige geesten gespot

Waar is Wally? Grappige geesten gespot is anders dan anders

Het concept blijft hetzelfde als de andere boeken van Waar is Wally? Je moet op zoek gaan naar Wally, Woef, Wendy, Tovenaar Witbaard en G. Spuis. En natuurlijk de voorwerpen die deze 5 figuren altijd bij zich hebben. Ook moet je op elke bladzijde op zoek een pompoen.
In dit deel ‘Grappige geesten gespot’ ga je op griezelig, geestig avontuur. Zo gaan ze op reis naar een geestig galjoen, moeten ze ontsnappen uit donkere tunnels en een mysterieuze grot en zijn ze in een duister kasteel.
De manier van zoeken in dit boek is totaal anders; de zoekplaten zijn helemaal donker! Met de speciale bijgeleverde zaklamp, kun je op de zoekplaten gaan speuren!

waar is wally grappige geesten gespot

Op zoek met de zaklamp

Voorin Grappige geesten gespot zit een speciale ‘zaklamp’. De uiteindes zijn glow in the dark, zodat ze nog meer helderheid geven bij het zoeken. Aan de rechterzijdes is elke keer de zoekplaat te vinden. Deze is vrij donker, er zit een donkere laag plastic overheen. Als je dan met de speciale zaklamp onder de plastic laag beweegt, zie je elke keer kleine stukjes van de zoekplaat. Dit maakt het zoeken naar waar Wally is een hele andere ervaring.
Toen dit boek bij ons binnenkwam, waren allebei mijn dochters enorm enthousiast! We zijn hier in huis echt dol op zoekboeken, maar dit boek is echt totaal anders. Dit boek hebben mijn meiden de eerste dagen dan ook echt veel bekeken en flink gezocht naar de Wally en zijn vrienden.

waar is wally grappige geesten gespot

Extra opdrachten

In waar is Wally? Grappige geesten gespot is het zoeken met de zaklamp natuurlijk de allerbelangrijkste activiteit van het boek. Maar als je kinderen alle figuren hebben gezocht, staan er nog veel meer opdrachten in het boek.
Op de linkerpagina staan kleine stukjes van afbeeldingen van de zoekplaat. Kun je deze ook allemaal vinden?
Ook kun je bijvoorbeeld kijken of je de ongewone sterrenbeelden op de linkerpagina kunt vinden, of je de weg door het doolhof kunt afleggen en of je de matchende schilderijen ziet. En als je daarmee klaar bent, staat er nog een lijst met dingen die je op de zoekpagina’s kunt vinden.

zoek wally in de grote hal

Urenlang zoekplezier gegarandeerd

Hoewel dit boek maar 6 zoekplaten heeft, staat het echt garant voor urenlang zoekplezier! De platen zijn zoals alle boeken van Waar is Wally? behoorlijk pittig, omdat veel figuren op elkaar lijken. Ook is het altijd leuk om te speuren naar de grappige details.
Waar is Wally? Grappige geesten gespot is echt een aanrader omdat het boek zo anders is dan andere zoekboeken. De zaklamp maakt het echt heel erg leuk. Ook het onderwerp van het boek is erg leuk. Mijn dochters hopen in ieder geval op nog een Waar is Wally? met een zaklamp!

Specificaties Waar is Wally? Grappige geesten gespot

Auteur: Martin Handford │Uitgever: Standaard Uitgeverij │ 9789463132596│ september 2020 │16 pagina’s│meer informatie bij je lokale boekhandel of vind je hier

waar is wally grappige geesten gespot
Footer5
Kelly
Delen is enorm lief

Ik ben Kelly en ben moeder van 2 dochters uit 2011 en 2014. Ik ben getrouwd en woon in Den Bosch, waar ik ben geboren en getogen. Inmiddels ben ik alweer ruim 18 jaar werkzaam in het onderwijs, waar ik juf van de kleuters ben. Dit is iets waar ik elke dag enorm van geniet! Daarnaast ben ik samen met mijn man de trotse eigenaar van Mini & More, een webshop in outlet merkkleding. Deze 2 banen naast elkaar is eigenlijk een meer dan fulltime baan, maar ik vind het echt superleuk om te doen!

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.