Geheim agent oma – Manon Sikkel, een grote goudroof

Geheim agent oma – De grote goudroof gaat over de oma van Max die geheim agent is. Ze kan van alles en heeft zelfs een zelfrijdende auto die kan praten. Waar ze niet zo goed in is, is een lieve oma zijn. In het eerste deel van deze serie, gaan Max en zijn oma de hoofdstad in om te voorkomen dat er een bom wordt gelegd onder het Paleis op de Dam. Hierbij leert Max van zijn oma hoe hij geheim agent moet zijn en Max leert oma hoe echte oma’s zich gedragen.

Geheime missie met geheim agent oma

In dit deel, Geheim agent oma – De grote goudroof, neemt oma Max opnieuw mee op een geheime missie. Max weet alleen dat het iets met heel veel goud te maken heeft. Maar dan verdwijnt oma ineens en staat Max er alleen voor. Nou ja alleen, hij heeft Polly nog. De nieuwe auto van oma die zelf kan rijden en zelfs kan praten.

Goud veel goud

Geheim agent oma – De grote goudroof gaat over Max die een nieuwe meester heeft. Meester Grobbink is niet een hele aardige meester. Hij slaat kinderen, vooral jongens, en hij rookt voor de klas. Op een dag moet Max nablijven en schiet oma te hulp. Ze is geheim agent en neemt Max mee op een geheime missie. Oma verteld Max dat de missie iets met goud te maken heeft, veel goud. Tijdens de geheime missie is Max oma kwijt. Hij gaat opzoek naar oma met Polly, de supersonische auto van oma die zelf kan rijden en praten. Polly rijd dwars door een loodsdeur en daar doet Max een ontdekking. Zal het oma en Max lukken om het goud te vinden? En hebben de ouders van Vinnie, de pestkop van school, misschien met de goudroof te maken?

Grappig en spannend

geheim agent oma

Ik vind Geheim agent oma – De grote goudroof een grappig en spannend boek. Ik heb het boek in één keer uitgelezen. Ik vond het te leuk om te stoppen. Geheim agent oma – De grote goudroof heeft een grote tekst en daardoor makkelijk leesbaar. Ik vind het boek geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar. Het boek heeft kleine zwart/wit tekeningen die door het hele boek te vinden zijn. Aan het einde van het boek staat hoe de schrijfster Manon Sikkel, op dit verhaal is gekomen. Ze verteld over de geheime agent die bij haar in huis gewoond heeft en over de echte meester Grobbink die de schrijfster zelf in groep 8 had.

Tiday keobay siway repusay kuelay! Wil je weten wat hier staat? Lees het boek en ontdek hoe je dit geheimschrift lezen kan.

Specificaties geheim agent oma

geheim agent oma

Uitgever: Luitingh-Sijthoff | Auteur: Manon Sikkel | 9789024585700 | augustus 2019  | 112 pagina’s | meer informatie vind je hier

Rosalie
Delen is enorm lief

Hallo, ik ben Rosalie en ik ben 10 jaar en zit in groep 8. Ik hou van viool spelen, ballet en Tang Soo Do (koreaans karate). In de winter ski ik ook op de skibaan en ga ik elk jaar op wintersport. Verder speel ik graag buiten, hou van spelletjes, knutsel en ik teken heel graag. Ook lees ik veel verschillende boeken en daarom zal ik als gastblogger reviews gaan schrijven over diverse kinder- en jeugdboeken. Ik hou vooral van grappige, avontuurlijke en spannende boeken zoals bijvoorbeeld Superjuffie, Harry Potter, Leven van een Loser, Tom de Groot, De Gorgels enz. Ik vind het leuk om te horen of jullie mijn blogs leuk vinden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.