Geheim agent juf – een nieuw deel, oma is terug!

Yes! Geheim agent oma is terug! Maar dit keer is ze geen geheim agent, maar een invaljuf. Geheim agent juf is het vijfde deel in deze bestsellerserie, en veel kinderen kunnen er geen genoeg van krijgen. En dat is logisch, want deze oma is gewoon heel erg cool!

Geheim agent juf

Een nieuwe invaljuf: geheim agent juf

De oma van Max is geheim agent. Max mag vaak met haar mee op geheime missie. Maar deze keer loopt het anders. Geheim agent oma komt als invaljuf op zijn school werken. Juf Carmen is ziek en geheim agent oma wil weleens iets anders doen. Want elke dag geheim agent zijn is zwaar en gevaarlijk werk. Terwijl geheim agent oma de kinderen computers leert hacken, ze leert abseilen en schieten met pijl-en-boog, ontdekt Max de echte reden waarom zijn oma zo graag juf wil worden.

Een nieuw deel in deze topserie

De coolste oma van Nederland is terug! En hoe! Voor iedereen die deze serie nog niet kent, hier de korte samenvatting: Max heeft een oma de geheim agent is. Langzaam leert ze hem de kneepjes van het vak, en Max leert haar hoe echte oma’s zich gedragen. In elk deel beleven ze samen weer nieuwe avonturen. In dit deel komt zijn oma gewoon als juf bij hem op school!
De boeken in deze serie zijn echt enorm populair, van deze serie zijn inmiddels al ruim 40.000 exemplaren verkocht. En wat ook heel fijn is, alle delen in deze serie zijn los van elkaar te lezen! Maar ze zijn zo leuk, dat je ze zeker weten toch allemaal wil gaan lezen. Weet dus waar je aan begint….

Geheim agent juf

Geheim agent juf is mijn lievelingsjuf!

De oma van Max is wel een hele toffe juf. Ik weet zeker dat heel veel kinderen haar als juf zouden willen hebben. Ik vind haar wel een hele toffe juf, omdat ze zo anders is dan andere juffen. Een cursus Chinees, computers hacken, autorijles krijgen zijn bijvoorbeeld activiteiten die bij geheim agent juf op het lesprogramma staan.

Dit boek leest echt als een trein! Het verhaal is leuk en een klein beetje spannend, de personages zijn goed neergezet en de tekst is vooral niet té moeilijk. Tel daarbij veel illustraties en een fijne lay-out op, en je hebt een boek dat uitermate geschikt is om van ‘niet-lezers’, lezers te maken. Want voor veel kinderen zal dit boek echt een succeservaring zijn: een boek waar je makkelijk doorheen komt en wat ook nog eens heel grappig is. En ik duim dat er nog maar veel avonturen van deze toffe oma mogen volgen!

Specificaties ‘Geheim agent juf’

Auteur: Manon Sikkel | Illustraties: Katrien Holland | Uitgeverij: L.S. Amsterdam | 9789021031538 | September 2022 | 128 pagina’s | meer informatie bij je lokale boekhandel, of klik hier

Welk woord of thema spreekt jou aan in een boek? Klik op een woord en ga naar boeken toe in dit thema!

avontuur boekenserie culturen dieren diversiteit emoties familie fantasie fantasy filosofie geheimen geschiedenis gevoelens gezondheid graphic novel grappig het leven humor jezelf zijn klassieker klimaat kunst liefde maatschappij magie mentale gezondheid mindful mysterie natuur oorlog opgroeien politie prentenboek roman school seizoenen spannend sprookjes sterke vrouw thriller verhalenbundel vriendschap weetjesboek wereld zoekboek

footer 5
Kelly
Delen is enorm lief

Ik ben Kelly en ben moeder van 2 dochters uit 2011 en 2014. Ik ben getrouwd en woon in Den Bosch, waar ik ben geboren en getogen. Inmiddels ben ik alweer ruim 18 jaar werkzaam in het onderwijs, waar ik juf van de kleuters ben. Dit is iets waar ik elke dag enorm van geniet! Daarnaast ben ik samen met mijn man de trotse eigenaar van Mini & More, een webshop in outlet merkkleding. Deze 2 banen naast elkaar is eigenlijk een meer dan fulltime baan, maar ik vind het echt superleuk om te doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.