Ingepakt Door Jou – Een Kobo Originals Xmas Special

Elk jaar hoop ik op een witte kerst. Het lijkt me zo magisch als speciaal voor deze bijzondere dagen de hele wereld bedekt is met een zachte deken van sneeuw. Dit prachtige winterwonderland vormt het toneel voor Ingepakt Door Jou. Een romantisch en stormachtig kerstverhaal met een steamy einde.

Ingepakt door Jou

Ingepakt Door Jou

In Ingepakt Door Jou neemt acteur Will Reid een besluit. Deze kerst begint hij zijn plan om de liefde van zijn leven verliefd op hem te laten worden. Er is echter één probleem, de liefde van zijn leven is ook zijn beste vriendin en de tweeling zus van zijn beste vriend. En deze vriendschappen wil hij niet verpesten. Daarom maakt Will een plan om de slimme Abbie Farell voor zich te winnen. Dit loopt alleen helemaal niet volgens plan. Tot overmaat van ramp komen ze ook nog eens vast te zitten in een sneeuwstorm. Zal het Will lukken om de goede woorden te vinden en Abbie te overtuigen van zijn oprechte liefde?

Ingepakt door Jou

Serieuze onderwerpen

Auteur Talia Hibbert is niet bang om serieuze onderwerpen te verpakken in een romantisch verhaal. Zo komt er ter sprake wat een slecht huwelijk met je kan doen. Welke effecten een scheiding hebben kunnen hebben. En beschrijft zij in Ingepakt Door Jou op zeer respectvolle wijze de psychische struggle van Abbie. Doordat zij Will hier zo open en mooi op laat reageren voel je als lezer dat dit er gewoon mag zijn. Dat je goed bent zoals je bent ook al zit je met jezelf in de knoop.

Een leuk detail in deze serieuze roman is dat de hoofdstukken beginnen met Instagram berichtjes tussen Will en Abbie. In de berichten zie je de vriendschap van de hoofdpersonen zonder romantische gevoelens.

Xmas Special

Epiloog

Voor het epiloog voelt het verhaal nog niet echt af. Er is nog zoveel meer dat ik van deze twee hoofdpersonen wil weten. Waar in de rest van het boek seks slechts een suggestie is, gaat het er in het epiloog heet aan toe. En dit geeft het verhaal nou net een beetje meer. Hoewel het epiloog helaas niet mijn vragen beantwoord levert het wel een echt einde aan Ingepakt Door Jou.

Epiloog

Talia Hibbert

De Britse Talia Hibbert is een New York Times en Wall Street Journal bestselling auteur. Met haar boeken wil ze laten zien dat iedereen er toe doet. Diversiteit is dan ook de grote overeenkomt in al haar boeken. Daarnaast weet zij moeilijk onderwerpen op een prachtige manier te verwerken tot iets normaals. Dit zie je zeker ook terug in Ingepakt Door Jou.

Een Kobo Originals Xmas Special

Ingepakt Door Jou vormt samen met Kerstgeluk en Het Mistletoe Motief een heerlijke Kobo Originals Xmas Special. Deze romantische bundel bestaat uit drie heerlijke kerstnovelles. Een mooi cadeau om iemand mee te verassen deze kerst.

Specificaties eBook Ingepakt Door Jou

Auteur: Talia Hibbert | Vertaler: Lia Belt | Uitgever: Kobo Originals | 3 november 2022 | 137 pagina’s | 37K woorden | 9781774538388 | Meer informatie klik hier voor Bol

Welk woord of thema spreekt jou aan in een boek? Klik op een woord en ga naar boeken toe in dit thema!

avontuur boekenserie bos culturen dieren diversiteit emoties familie fantasie fantasy filosofie geheimen geschiedenis gevoelens gezondheid graphic novel grappig het leven humor jezelf zijn klassieker kunst liefde maatschappij magie mentale gezondheid mindful mysterie natuur oorlog opgroeien politie prentenboek roman school seizoenen spannend sprookjes sterke vrouw thriller verhalenbundel vriendschap weetjesboek wereld zoekboek

footer 5
Jolien
Delen is enorm lief

Ik ben Jolien en ik ben gek op boeken lezen en voorlezen. Samen met mijn dochter (2016) duik ik graag een prentenboek in. Ik werk als pedagogisch medewerker. Om zelf te ontspannen lees ik graag fantasy verhalen. Even afsluiten van de wereld om me heen en wegdromen in werelden vol magie en romantiek. Vampiers, weerwolven en elfen daar word ik blij van!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.