Kerstgeluk, een romantische kerstnovelle

Hallo Kerstgeluk! In deze leuke spin-off van de Geluk-serie van Saskia M.N. Oudshoorn staat kerst centraal. Lekker eten, mooie versiering, heel veel lieve vrienden en familie en een huwelijks aanzoek. Prachtige ingrediënten voor de perfecte kerst…

Kerstgeluk

Kerstgeluk

In Kerstgeluk komen alle personages uit de eerdere Geluk-reeks samen om kerst te vieren. Wanneer Jacob Nienhuis met het idee komt om ‘net als vroeger’ een kerstmarkt te organiseren komt de hele straat enthousiast in actie. In het restaurant van Sjoert en Lauren’s is het super druk. Ze verwachten elk moment een bekende restaurantcriticus. Dit weerhoud hen er niet van om ook een groot liefdadigheid kerstdiner te organiseren. Dan heeft François ook nog een huwelijksaanzoek gepland. Wanneer de ring zoek raakt dreigt alles in de soep te lopen… zal Chloe zijn romantische gebaar waarderen en het aanzoek accepteren?

Kerstgeluk

Mijn mening

Kerstgeluk begint met een korte samenvatting van de voorgaande boeken in deze Geluk-serie. Wanneer je deze boeken niet zelf hebt gelezen (zoals ik) is dit een hoop informatie over veel verschillende personages. Het koste mij ondanks deze korte introductie toch wel wat moeite om in het verhaal te komen en de goede verbindingen te leggen tussen alle personages. Maar eenmaal in het verhaal leest het vlot weg. Een mooi verhaal over familie, vrienden en kerst. Een verhaal waarin ook de moeilijkere kanten van het leven aan bod komen. Ik denk dat dit een mooie aanvulling op de serie is. En voor de fans een echte must have!

Recepten in Kerstgeluk

Wat dit boek nou zo origineel maakt is dat de recepten van de gerechten die in Kerstgeluk voorbij komen achterin het boek uitgeschreven staan. Zo ook de Pains au chocolat (de échte, van Sophie). Dus wil je iemand verassen met een heerlijk (kerst)ontbijt, dan kan dat met dit recept.

pains au chocolat

Geluk-serie

In 2019 schreef Saskia M.N. Oudshoorn Recept voor geluk. Hiermee was het eerste deel uit deze feelgood serie een feit. Daarna volgde nog Breekbaar geluk, Grenzeloos geluk, Eindeloos geluk en als afsluiter Kerstgeluk. Volg de levens van Liv, Matthew, Laurens en Kate in deze romantische reeks.

Saskia M.N. Oudshoorn

Saskia M.N. Oudshoorn schreef haar eerste boek Buiten Spel in 2015. Inmiddels heeft zij vele vrouwentrillers en feelgoods geschreven. Haar boeken zijn ondergebracht bij verschillende uitgevers en verkrijgbaar in e-book, luisterboek en paperback. Saskia won met haar boeken diverse prijzen. Zo werd Op eenzame hoogte vrouwentriller van het Jaar. En met feelgood Recept voor Geluk won zij de Kobo Talent schrijfwedstrijd 2019.

Saskia is geboren in Rotterdam. Hoewel zij daar inmiddels niet meer woont heeft zij nog steeds een sterke band met deze stad. Veel van haar boeken spelen zich dan ook af in en rond de stad Rotterdam.

Kobo Originals Xmas Special

Deze kerst komt Kobo met een prachtige Kobo Originals Xmas Special. Kerstgeluk, Het Mistletoe Motief en Ingepakt Door Jou. Drie heerlijke feelgood novelles in een bundel. Een mooi kerstgeschenk voor de echte kerstliefhebber.

Specificaties e-book Kerstgeluk

Auteur: Saskia M.N. Oudshoorn | Uitgever: Kobo Originals | 27 oktober 2022 | 128 pagina’s | 34K woorden | 9781774538555 | Meer informatie klik hier

Welk woord of thema spreekt jou aan in een boek? Klik op een woord en ga naar boeken toe in dit thema!

avontuur boekenserie culturen dieren diversiteit emoties familie fantasie fantasy filosofie geheimen geschiedenis gevoelens gezondheid graphic novel grappig het leven humor jezelf zijn klassieker klimaat kunst liefde maatschappij magie mentale gezondheid mindful mysterie natuur oorlog opgroeien politie prentenboek roman school seizoenen spannend sprookjes sterke vrouw thriller verhalenbundel vriendschap weetjesboek wereld zoekboek

footer 5
Jolien
Delen is enorm lief

Ik ben Jolien en ik ben gek op boeken lezen en voorlezen. Samen met mijn dochter (2016) duik ik graag een prentenboek in. Ik werk als pedagogisch medewerker. Om zelf te ontspannen lees ik graag fantasy verhalen. Even afsluiten van de wereld om me heen en wegdromen in werelden vol magie en romantiek. Vampiers, weerwolven en elfen daar word ik blij van!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.