Minecraft – Sfé R. Monster, een avontuurlijke strip

Minecraft de strip is een avontuurlijk verhaal voor gamers die iets anders te doen hebben. want als je ouders vragen of je iets anders kan doen dan de hele tijd minecraft spelen. Kun je dit doen:

  • 1: buiten een minecraft fort bouwen.

of

  • 2: Minecraft de strip lezen

en dat laatste heb ik gedaan. Wil je weten wat ik ervan vind? Lees dan vooral verder!

Minecraft de strip

Verhuis niet in Minecraft

Als je verwacht dat je in de strip de personages Steve en Alex tegen komt. Dat is niet zo. Er zijn andere hoofdpersonen dan in de game. David, één van de hoofdpersonen uit de avontuurlijke strip van Minecraft, is net verhuisd en is een tijdje weggeweest in Minecraft.

Minecraft de strip

Zijn vrienden hebben intussen hun basis helemaal uitgebouwd. Ze hebben zelfs een tweede Witherschedel gevonden. David’s vrienden vinden later een derde schedel. Alleen activeren ze per ongeluk de Wither. Als David dat ziet is hij teleurgesteld. David wordt daarna gevraagd om even naar hun basis in Minecraft te gaan. Daar stellen zijn vrienden de vraag of hij mee wilt naar de end om de Enderdraak te verslaan.?

Minecraft de strip graag, Geblokt, niet geroerd

Minecraft de strip vind ik erg avontuurlijk en leuk. Maar het belangrijkste om te herkennen dat het minecraft is zijn de blokjes (vind ik). In minecraft de strip hebben ze alles, behalve de personages geblokt gemaakt. Dat zou ik wel leuker vinden, omdat je dan het verschil tussen de personages in het echte leven, en dat in minecraft kan zien. Bovendien heeft minecraft niet echt een ‘storyline’. De game minecraft is vooral gericht op bouwen en overleven. Door het lezen van de avontuurlijke minecraft strip bekijk ik de game Minecraft nu ook met andere ogen bekijk.

Het zal leuker worden om de game te spelen. Dus als er een ander deel zou komen van de strip, is dat misschien een tip. Verder vond ik het een erg leuk boek. Het is ook niet een erg dik boek. Je hebt het zo uit!

Enthousiast geworden?

Specificaties Minecraft de strip

minecraft de strip

Auteur: Sfé R. Monster | illustrator: Sarah Graley | uitgeverij: Condor | 9789493189010 | 88 pagina’s | juli 2020 | meer informatie vind je hier

Elias
Delen is enorm lief

Mijn naam is Elias. Ik ben 12 jaar en hou van sporten zoals Rugby, toneelspelen en creativiteit. Ik ben altijd buiten behalve als ik aan het gamen ben. Zoals op de Wiiu. En ik vind het leuk om recensies te schrijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.