Ontdek de wereld van insecten, een informatie flapjesboek

Ontdek de wereld van insecten! Dat zeg jij vast niet dagelijks tegen je kind, want de meeste volwassen mensen vinden insecten maar vieze beesten. Als je een tegel in je tuin optilt en er zitten tientallen pissebedden dan schreeuw jij het vast uit. Maar kinderen niet, die zijn gefascineerd door deze kleine kriebelbeestjes en terecht!

flapjesboek over kriebelbeestjes

Ontdek de wereld van insecten

Het is super interessant en wij hebben insecten ook echt nodig. Zonder insecten zouden we bijvoorbeeld geen honing hebben, geen geneeskrachtige bloemen, zou ons afval niet afgebroken worden in een compost stapel en ga zo maar door. Eigenlijk hebben we misschien zelfs wel meer insecten nodig die de vele rotzooi die wij mensen van de aarde maken op te ruimen. Tuurlijk er zijn uitzonderingen met zwermen bidsprinkhanen die de oogst laten mislukken, je moestuin onder de slakken die je sla opeten. Met ontdek de wereld van insecten daag ik je graag uit om samen met je kind de positieve kant van insecten te ontdekken.

kriebelbeestjes flapjesboek
ontdek de wereld van insecten

Informatief flapjesboek

In ontdek de wereld van insecten ga je kennis maken met verschillende soorten insecten. Zo kom je alles te weten over Bijen, Lieveheersbeestjes, Kevers, Vlinders, Mieren, Spinnen en de insecten onder de grond. Als laatste een prachtige pagina met insecten in de nacht.

Dit is een superleuk leerzaam boek om neer te zetten in je klas, om met een vergrootglas op te zoek te gaan op het schoolplein, bos of in de tuin. Om voor te lezen, om zelf te ontdekken, om zelf te lezen en om te leren.

Kijk dus niet raar op als je kind met een prachtig gekleurde loopkever aan komt zetten. Of verteld dat het lieveheersbeestje met 7 stippen het meeste voorkomt op jouw vraag hoe oud het lieveheersbeestje is. Dat fabeltje gaat niet meer op na dit boek.

Specificaties Ontdek de wereld van insecten

ontdek de wereld van insecten

Auteur: Cristina Peraboni | Cristina Banfi | Kosmos Uitgevers | 9789021577913 | september 2020 | 20 pagina’s | Meer informatie vind je hier

Hier vind je nog meer boeken over kriebelbeestjes

footer5
ellen
Delen is enorm lief

Hoi Ik ben Ellen mede - eigenaar van StoerLeesVoer. Ik ben dol op de geur van boeken. Prentenboeken voor de klas en fantasy voor mezelf en alles daar tussenin. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Daarnaast heb ik ook nog een lifestyleblog www.mamascrapelle.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.