Perfect match, een spannende thriller

Perfect Match stond al een tijdje op mijn lijst met boeken die ik graag nog wilde lezen. Toen ik mij aanmeldde voor StoerLeesVoer, heb ik tien boeken van mijn lijst meegestuurd. Zo konden we kijken over welke boeken ik een review zou gaan schrijven. Perfect Match stond ook tussen die tien boeken en daar waren ze bij StoerLeesVoer wel benieuwd naar.

hoofd Perfect match

Datingsite

In het boek perfect match hoopt Marit een man tegen te komen die écht de moeite waard is. En waarmee ze misschien wel samen een kindje kan krijgen? Een vriendin raadt haar de datingsite Perfect Match aan. Daar treft ze de Zweedse Nils, hij is erg charmant. In het begin lijkt het ook een Perfect Match, maar al snel gebeurt er iets, waar Marit absoluut niet blij mee is. Het enige wat ze nog wil, is wraak!

achterkant

Over de schrijfster

Patricia Snel is geboren in 1967 in Gouda en is daar ook opgegroeid. Zij studeerde aan de Universiteit Leiden en volgde de studies Italiaanse taal- en letterkunde & kunstgeschiedenis. Patricia heeft in meerdere plaatsen gewoond in verschillende landen, waar ze veelal haar inspiratie vandaan haalde voor haar thrillers. Naast haar beroep als schrijfster, is ze ook docent aan de Schrijversacademie en werkt ze als redacteur bij Xander Uitgevers.

Andere boeken van Patricia Snel

Perfect match

Ultieme wraak

In het boek Perfect match draait het vooral om Marit en Nils. Je leest hoe het daten tussen hun vergaat. Door alles wat er gebeurt, denk je dat het een perfecte match is, maar niets is minder waar. Er gebeuren ook steeds vaker dingen waar Marit haar twijfels bij krijgt. Dan gebeurt er iets waardoor ze alleen nog maar wraak wilt nemen. Marit neemt je mee op weg naar de ultieme wraak.

Ik had niet het idee dat ik in haar lichaam zat. Maar ik kon wel heel goed inleven in haar en met haar meevoelen. Wel had ik het idee dat ik als het ware de hele tijd naast haar stond en alles van dichtbij meemaakte. In dit boek Perfect matchlees je over liefde, vriendschap en wraak. Maar ook vertrouwen. Want wie kan je wel en niet vertrouwen als je wraak wilt nemen op iemand?

Verkeerd spoor in Perfect match

Perfect match begint met een spannende, intieme scene. Hierbij lijkt het alsof het een gewoon stelletje is, dat van hun liefde geniet. Maar naarmate het verhaal vorderde, kreeg ik steeds meer het idee dat het geen goede match was tussen Marit en Nils. Dit kwam mede door de twijfels van Marit. Dit heeft mij ook op een verkeerd spoor gezet, ik dacht te weten wat er zou gaan gebeuren en waar ze wraak op wilde nemen. Maar Nils bleek heel iets anders geflikt te hebben.

Iets waar ik wel even van ben geschrokken en ik las op dat moment met open mond verder. Hoe kan iemand zoiets doen? vroeg ik mijzelf af. Maar ik geef geen spoilers en je moet het verhaal zelf lezen als je wilt weten wat Nils geflikt heeft. Perfect match is vlot geschreven en het verhaal zit goed in elkaar. Ondanks dat het verhaal vlot leest, worden de gebeurtenissen wel op een normaal tempo beschreven. Dit zonder dat het verhaal afgeraffeld lijkt of dat het juist te uitgebreid wordt beschreven.

Specificaties Perfect Match

Uitgever: AmboAnthos | Auteur: Patricia Snel | April 2019 | 217 pagina’s | Thriller | 9789026347139 | Meer informatie bij je lokale boekhandel of klik hier

Welk woord of thema spreekt jou aan in een boek? Klik op een woord en ga naar boeken toe in dit thema!

avontuur boekenserie bos dieren emoties familie fantasie geheimen geschiedenis gevoelens gezondheid graphic novel grappig het leven hond humor jezelf zijn kat kunst liefde maatschappij magie mentale gezondheid mindful mysterie natuur oorlog opgroeien pesten prentenboek reizen roman samen school spannend sterke vrouw thriller verhalenbundel voorleesboek vriendschap weetjesboek wereld whodunnit zelfbeeld zoekboek

Stoere Lees Vriend: Cindy

stoere lees vriend cindy
Footer1
Stoere Lees Vrienden
Delen is enorm lief

Lezen is verbinden. Met jezelf, met anderen en met karakters en verhalen in een boek. Stoere Lees Vrienden delen onze passie voor lezen, voorlezen en verhalen. Lees de boekenblogs van onze leesvrienden hier!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Post comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.