Stuntvlogger Sam en De vloek van Atlantis, een deel 2

Zin in nog meer stunts? ga met Stuntvlogger Sam mee en onderzoek De vloek van Atlantis van LS Amsterdam uitgeverij.

Stuntvlogger Sam en de vloek van Atlantis

De vloek van een Weddenschap voor Stuntvlogger Sam

In dit tweede deel van Stuntvlogger Sam gaat Sam samen met zijn rivaal Danny Durfal op brugklaskamp in de Belgische Ardennen. Danny daagt hem uit om in te breken in het pretpark Historyland. Sam wil vooral in de nieuwe attractie: De vloek van Atlantis. Een waterdoolhof Met Simbad de reuzehaai en Killer Henkie, de mensetende Octopus. Er gaan echter geruchten dat het glas in De vloek van Atlantis niet veilig genoeg is…

enorme haai

Nieuwe spannende avonturen voor Sam in De Vloek Van Atlantis

In dit nieuwe deel van Stuntvlogger Sam (De vloek van Atlantis) zijn er weer spannende gebeurtenissen die je niet mag missen. In het vorige deel de wolf van weverseind moest Sam een wolf en haar jongen beschermen tegen een jager. Nu moet Stuntvlogger Sam zichzelf beschermen. Tegen bewakers, enge directeuren, octopussen en nog veel meer. Sam gaat ook raften, op een varken rijden en………appen. En dat allemaal door De Vloek van Atlantis.

Stuntvlogger Sam en de vloek van Atlantis

Stuntvlogger Sam: Inkleuren maar!

De tekeningen in dit nieuwe Stuntvlogger Sam boek over De vloek van Atlantis zijn prachtig met detail gemaakt. Met schaduw en als bijvoorbeeld het haar van Stuntvlogger Sam glinstert kun je dat ook zien in de tekening. Ik vind het wel erg jammer dat de tekeningen in De Vloek van Atlantis niet zijn ingekleurd. dat zou de tekeningen nog mooier maken. Dan is het ook duidelijker te zien wat de tekening nou precies voorstelt. Dus als Wilbert van der steen en Jelmer Jepsen dit lezen. Hebben ze mooi een tip voor een volgende boek over Stuntvlogger Sam.

Specificaties

Auteur: Jelmer Jepsen |Illustrator: Wilbert van der Steen | Uitgever: LS Amsterdam| 9789024584161| juni 2020 | 208 pagina’s |Meer informatie vind je hier.

Elias
Delen is enorm lief

Mijn naam is Elias. Ik ben 12 jaar en hou van sporten zoals Rugby, toneelspelen en creativiteit. Ik ben altijd buiten behalve als ik aan het gamen ben. Zoals op de Wiiu. En ik vind het leuk om recensies te schrijven.

15 reacties

  1. Klinkt als een boek dat helemaal past bij kinderen in deze tijd van bloggers, tiktok enz. Ik doe graag mee.

  2. Ik doe heel graag mee voor mijn zoon! Super actie! Probeer mijn zoon de leeskriebels door te geven, maar jet gaat moeizaam? wie weet met dik boek??? Dikke chapeau voor Elias

  3. Ik ben al een tijd nieuwsgierig naar Sam de stuntvlogger. Ik zou graag met mijn dochters testen of dit een aanvulling is voor de schoolbieb.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.