Tentakeltrammelant, een graphic novel over Kat tegen Kwaad

Wolfrik en Pelsbeth vormen in deze graphic novel het hilarische katten duo Kat tegen Kwaad. Als lid van het Koldersteingilde strijden zij voor vrede en veiligheid in Miauwdam. Humor en vrolijk gekleurde illustraties vullen de pagina’s van Tentakeltrammelant.

Tentakeltrammelant

Kat tegen Kwaad 2 – Tentakeltrammelant

Dit is deel 2 in de graphic novel serie Kat tegen kwaad, vol grappen voor kinderen vanaf zeven jaar.

Er zijn problemen gesignaleerd in Miauwdam. Gelukkig snellen Wolfrik en Pelsbeth te hulp.
De afschrikwekkende monsters die gezien zijn in Miauwdam komen niet in vrede. De tentakelgedrochten willen de stad innemen. Dus daar moeten Wolfrik en Pelsbeth een stokje voor steken.

Kat tegen kwaad – Tentakeltrammelant is volledig in kleur en zit bomvol grappen!

kaart Miauwdam

Helden duo

Ik krijg een superhelden gevoel van dit boek. Maar dan wel een erg grappig en knuffelbaar superhelden gevoel. Het leuke katten duo Wolfrik en Pelsbeth staan altijd klaar voor de burgers van Miauwdam. En zodra er gevaar is komen zij in actie. En dit doen zij op een geheel eigen manier. De onderlinge dynamiek van dit duo is hilarisch. Wat ervoor zorgde dat ik Tentakeltrammelant met veel plezier heb gelezen.

Tentakeltrammelant

Is het Tentakeltrammelant echt zo grappig?

Tentakeltrammelant van Kat tegen Kwaad is voor kinderen vanaf zeven jaar. Maar als volwassenen heb ik het boek ook met veel plezier gelezen. En nou ben ik niet iemand die zomaar hard moet lachen om een boek. Toch toverde dit geestige verhaal een lach op mijn gezicht. Dus ja, ik vind dit boek echt grappig. Vooral om de opmerkingen van Pelsbeth moest ik regelmatig hardop lachen!

Tentakeltrammelant

Kleurrijke illustraties

Tentakeltrammelant is volledig in kleur waardoor het echt een feest is om te lezen. Vrolijke kleuren en hilarische illustraties vullen de pagina’s. Mede door de speelse graphics en de kostelijke gezichtsuitdrukkingen van dit komische duo heb ik dit boek met veel genoegen gelezen. Ik kijk dan ook enorm uit naar een volgend deel.

Tentakeltrammelant

Specificaties Tentakeltrammelant

Auteur: Phil Corbett | Uitgever: De Fontein | 14 maart 2023 | 208 pagina’s | 9789026160776 | Meer informatie bij je lokale boekhandel of bij bol.com

Welk woord of thema spreekt jou aan in een boek? Klik op een woord en ga naar boeken toe in dit thema!

avontuur boekenserie culturen dieren diversiteit emoties familie fantasie fantasy filosofie geheimen geschiedenis gevoelens gezondheid graphic novel grappig het leven humor jezelf zijn klassieker klimaat kunst liefde maatschappij magie mentale gezondheid mindful mysterie natuur oorlog opgroeien politie prentenboek roman school seizoenen spannend sprookjes sterke vrouw thriller verhalenbundel vriendschap weetjesboek wereld zoekboek

Footer 8 met bol verwijzing
Jolien
Delen is enorm lief

Ik ben Jolien en ik ben gek op boeken lezen en voorlezen. Samen met mijn dochter (2016) duik ik graag een prentenboek in. Ik werk als pedagogisch medewerker. Om zelf te ontspannen lees ik graag fantasy verhalen. Even afsluiten van de wereld om me heen en wegdromen in werelden vol magie en romantiek. Vampiers, weerwolven en elfen daar word ik blij van!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.