Wat hoort erbij nijntje? Een kartonboek met draaischijf!

Nijntje lief klein konijntje, dat wordt regelmatig gezongen hier in huis. Inmiddels vind mijn tweejarige dochter ook andere dingen tof, maar de liefde voor nijntje blijft. Wat hoort erbij, nijntje? is de nieuwste aanwinst in onze nijntje collectie. Dit nieuwe boek past perfect bij mijn dochter die wat groter wordt. Er zit namelijk een spelelement bij!

Wat hoort erbij, nijntje?

Wat hoort erbij, nijntje?

Wat zie je bij nijntje op school?
Waar hoort de zonnebril bij?
Draai aan de draaischijf en zoek het juiste plaatje op de pagina.
Leer zo spelenderwijs met nijntje wat bij elkaar hoort.

Draaischijf

We hebben een nijntje boek met flapjes en voelen, een nijntje boek met puzzels maar een nijntje boek met draaischijf hadden we nog niet. Wat een toffe toevoeging is dat in de collectie. Zoals gezegd groeit mijn tweejarige dochter snel op. Nijntje is nog steeds leuk en lief, maar ze begint wel andere dingen ook tof te vinden. Deze draaischijf past daar perfect bij. Je kan het inzetten voor bewust “spel”, maar ook omgewoon lekker te ontdekken.

Wat hoort erbij, nijntje? is een kartonboek wat weer lekker stevig is. De draaischijf is zo gemaakt dat het heel erg geschikt is voor kleine kinderen. Het draait perfect en kan tegen een stootje…of 2,3 4 en veel meer! Van dit boek verwacht ik dat het heel lang mooi blijft. De Illustraties zijn herkenbaar en uitnodigend voor kinderen om te benoemen. Er is veel te zien en ontdekken en de kleuren zijn heerlijk herkenbaar.

Spelen maar

Mijn dochter vind het nu eerst vooral leuk om te ontdekken, draaien en benoemen. Langzaam aan laat ik vervolgens haar begrip en wereld groeien dat bepaalde items bij elkaar “horen”. Een tof bruggetje dankzij ‘Wat hoort erbij, nijntje?’om dat te leren. Leren hoort leuk en speels te zijn, en daar sluit nijntje weer haarfijn bij aan. We zijn dan ook beide erg enthousiast over dit boek, en ik zoek een mooi plekje ervoor op haar boekenplank.

Specificaties Wat hoort erbij, nijntje?

Auteur: Dick Bruna | Uitgever: Mercis Publishing | 9789056478865 | 14 pagina’s | 1 – 4 jaar | april 2021 | Meer informatie bij je lokale boekhandel of klik hier

Winnen!

We mogen namens de uitgever een boek weggeven van Wat hoort erbij, Nijntje? Dit vrolijke kartonboek met draaischijf kan van jou zijn of je mag er iemand anders blij mee maken. Laat een reactie achter onder deze review voor wie jij graag dit boek zou willen winnen en wie weet komt het vervolgens jouw kant op.

Wat mag je verder doen?

 • Een reactie op onze social media is lief en een extra winkans per reactie
 • Ons volgen op Social media is ook lief en een extra winkans per account dat je volgt
 • Tag je buddies op Social media en deel het bericht! Vergeet ons dan niet te taggen en dit zijn ook weer extra lootjes

Facebook StoerLeesVoer
Instagram StoerLeesVoer
Pinterest StoerLeesVoer
Twitter StoerLeesVoer

Alvast bedankt voor het volgen, reageren, taggen en delen.
Over ongeveer 2 weken maken we de winnaar bekend!

Winnaar is bekendgemaakt via Social media!

winnen
Footer5
Selena
Delen is enorm lief

Ik ben een echte trotse boekennerd. De liefde voor verhalen was onderdeel van mijn opvoeding en deze passie geef ik nu weer door aan mijn twee dochters en kinderen op mijn werk. Lezen, voorlezen en boeken zijn een wereld waar ik graag in verdwaal. En tijdens mijn dwalingen zoek ik de woorden zodat ik het weer met jullie kan delen op StoerLeesVoer.

9 reacties

 1. Ik zou dit boek graag winnen voor mijn zoontje van 2. Na het lezen van de review weet ik zeker dat hij dit ook een geweldig boek zou vinden!
  love.boeken

 2. Zo leuk voor mijn zoontje. Hij is dol dol op boekjes lezen en nijntje is wel 1 van de favorieten!
  Vooral de draaischijf zal hij fantastisch vinden aan dit boekje!

 3. Wat een superleuke winactie!!😍 Ik zou het boek heel graag willen winnen voor mijn neefje🤞💕

 4. Ik zou deze graag winnen voor ons dochter van anderhalf. Ze las deze review en verstond er weinig van. Het boek zelf zal meer op haar maat zijn.

 5. Dat klinkt als een fantastisch boek voor mijn zoontje, die deze zomer 2 wordt! ‘Nijne’ vindt hij erg leuk en ik denk dat hij veel plezier zal hebben aan dit boek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.