Het grote Nijntje flapjesboek – een dik boek vol flapjes

Dick Bruna, wie kent hem nu niet? Er is weer een voortreffelijk boek van zijn hand uitgekomen, namelijk het grote Nijntje flapjesboek. Een opvallend dik boek vol met flapjes; ga je mee op avontuur?

grote Nijntje flapjesboek

Het grote Nijntje flapjesboek

Nijntje is iconisch en hele generaties zijn ermee opgegroeid. Het grote Nijntje flapjesboek voelt ook meteen vertrouwd als ik het opensla. Het is Nijntje zoals we haar kennen; de kleuren en illustraties zijn prachtig. Iedere bladzijde heeft een aantal flapjes en meteen is je aandacht getrokken. Wat zou er achter de flapjes zitten? Met in totaal meer dan 40 flapjes om te bekijken en bewonderen lijkt aan dit boek geen einde te komen. Nijntje neemt je mee naar het strand, naar buiten, naar school. Het is allemaal heel herkenbaar voor kinderen en de illustraties verduidelijken het beeld dat kinderen al in hun hoofd hebben. Het leest en kijkt dus heerlijk weg; voor jong en oud.

grote Nijntje flapjesboek
grote Nijntje flapjesboek

Samen op ontdekking met Nijntje

Flapboeken zijn hier in huis echt favoriet. Mijn dochter kan er zelf goed mee uit de voeten en benoemd alles wat ze ziet. Heerlijk wanneer ze bij me op schoot kruipt en we samen in het grote Nijntje flapjesboek gaan bladeren. Ik merk dat dit boek bijdraagt aan haar woordenschat en als moeder word ik daar blij van. Mooi om te zien dat leren en plezier in lezen zo mooi samen gaan.

Deze hardcover versie van het grote Nijntje flapjesboek zorgt ervoor dat het boek heel stevig aanvoelt en ergens is het ook wel fijn dat het boek groot is. Meestal zijn de boeken van Nijntje klein en compact. Dit is een welkome afwisseling en zullen we heel vaak op ontdekking gaan met Nijntje. Een mooie aanvulling op onze boekenverzameling.

Specificaties het grote Nijntje flapjesboek

grote Nijntje flapjesboek

Auteur: Dick Bruna | Illustrator: Dick Bruna | Uitgeverij: Mercis Publishing B.V. | 9789056478537 | september 2020|  24 pagina’s | meer informatie vind je hier

footer5
Chantal
Delen is enorm lief

Hoi ik ben Chantal, getrouwd en moeder van een prachtige dochter genaamd Nora. Ik ben werkzaam in het basisonderwijs en het lezen van een boek staat altijd standaard op het dagprogramma. Lezen is ook mijn ontspanning aan het einde van een lange dag. Samen met mijn gezin ben ik graag actief bezig en knutsel ik graag met mijn dochter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.