Maar Ik Ben Jou Niet – Nadine Swagerman

Maar ik ben jou niet is een boek uit de reeks niet dik, niet duur, wel spannend van Kluitman-Novelles. Allemaal spannende kortere novelles met eigentijdse onderwerpen. Ideaal om cadeau te geven of krijgen. Maar ook om met elkaar uit te wisselen. Ik weet nog van vroeger dat ik fan was van een bepaalde reeks thriller/horrorboeken en ik wilde ze allemaal sparen. Daar doet mij dit ook aandenken. Alleen zijn de onderwerpen meer van het nu en worden er ook gevoelige onderwerpen in besproken.

Maar ik ben jou niet

maar ik ben jou niet nadine swagerman kluitman novelle

De 16 jarige Jamie komt terecht bij de familie Mulder nadat haar eigen moeder niet meer voor haar kan zorgen. De familie Mulder is wat vreemd en ze moet wennen maar hun dochter Mira is meteen erg welkom. Mira neemt Jamie mee op sleeptouw in het gehucht waarin ze terecht is gekomen. Tegelijk laat het verleden haar niet los en leer je steeds meer over wat er allemaal in haar leven is gebeurd. In de nachten ligt Jamie wakker van alle gebeurtenissen, maar ook van het gekke geluid wat ze elke nacht uit de mysterieuze schuur hoort komen… Is ze wel veilig bij de familie Mulder?

Wat vond ik er van?

Uiteraard behoor ik officieel niet tot de doelgroep maar zoals eerder aangegeven ben ik al van jongs af aan fan van dunne, spannende thriller reeksen. Ook nu vond ik het heerlijk om in een avondje even in een wereld te duiken die ik daarna weer kon afsluiten. Young adult is een genre wat mij gewoon aanspreekt. Ook als echte adult. Daarbij werk ik wel met de doelgroep en is het goed om de boeken te blijven lezen die de jongeren ook aanspreken.

Het valt me op dat het echt een boek van nu is. Gevoelige onderwerpen die actueel zijn worden besproken zonder belerend over te komen. Tegelijk is het mysterieuze element heel verslavend en wil je blijven lezen. Ik denk dat het heel toegankelijk is, onderwerpen bespreekbaar maakt en tegelijk niet zwaar en heftig leest. Maar ik ben jou niet leest fijn weg en zorgt dat ik benieuwd ben naar de andere boeken in deze Kluitman-Novelle reeks.

Specificaties

maar ik ben jou niet nadine swagerman kluitman novelle

Auteur: Nadine Swagerman | Uitgever: Kluitman | 96 pagina’s | 9789020609615 | April 2020 | Meer informatie vind je hier

Delen is enorm lief

Hoi ik ben Selena en met veel liefde deel ik mijn blogs en recepten op Good Mood Mama. Mijn digitale thuis vol happy vibes voor een good mood. Ik ben een mama van 2 meiden, werk met kinderen en heb 1001 interesses. Ik noem mezelf bewust omdat ik nadenk over alle keuzes die ik maak. Dat betekend soms wel en soms ergens niet ergens voor kiezen. Leuk om nu onderdeel te zijn als gastblogger hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.