Mijn grote reis om de wereld Zoogdieren – Laure Du Fay

Een groot boek van heerlijk hard karton met geweldige plaatjes van zoogdieren. Op ontdekkingsreis gaan was nog nooit zo leuk. En het mooie is, mijn grote reis om de wereld zoogdieren is zo groot dat je er helemaal achter kan verstoppen!

mijn grote reis om de wereld zoogdieren

De wondere wereld van de zoogdieren

Zoek een goed plekje en ga mee op reis. Ontdek zoogdieren van alle plekken op de wereld. Bijna 100 dieren zijn in mijn grote reis om de wereld zoogdieren afgebeeld. Op elke bladzijde zijn weer andere zoogdieren die je kan ontdekken. In totaal zijn er 6 grote platen met elk hun eigen categorie. Zo is er een plaat met allemaal katachtigen en eentje met holhoornige. Je gaat dan verder met de apen en half-apen. Om vervolgens kennis te maken met de hondachtigen. Natuurlijk mogen de knaagdieren niet ontbreken en eindigen we met de zoogdieren in zee.

Bekende en onbekende zoogdieren

Mijn grote reis om de wereld zoogdieren is één grote ontdekking. Er staan een hoop dieren in die mijn kinderen al kennen, maar er zijn ook een hoop onbekende dieren. Heerlijk om naar te kijken. Mijn kinderen genieten samen op de bank van het boek. “Mama, ken jij dit dier?” “Hey, dit dier heb ik in de dierentuin gezien!”. Sommige dieren google ik zodat we er mee over te weten komen. Zelfs ik leer er wat fijn.

mega groot prentenboek

Mijn grote reis om de wereld zoogdieren is groot genoeg om te delen

Mijn grote reis om de wereld zoogdieren is het grootste boek dat we hier thuis hebben en past dan ook niet in de kast. De grote is ook wel weer fijn, want beide kinderen kunnen naast elkaar zitten met allebei een gedeelte van het boek op schoot. Het bedekt allebei hun benen. En zo zitten ze naast elkaar. Kijkend naar alle zoogdieren in het boek. Wanneer Isabel het boek terug zet, verdwijnt ze er bijna achter. Zo groot is het! Ideaal om op school te hebben. Dit boek is groot genoeg voor meerdere kinderen. En heel fijn als je het thema zoogdieren behandeld. Iedereen in de klas kan het zien.

mijn grote reis om de wereld zoogdieren

Weinig tekst en veel plaatjes

Is het een voorleesboek? Een prentenboek? Nee, mijn grote reis om de wereld zoogdieren, is een boek met mooie plaatjes van dieren met hun naam erbij. Mooi in actie getekend. Voor elk kind leuk, want je hoeft nog niet te kunnen lezen. Kijken, alleen al, is geweldig. Mijn kinderen hebben een half uur met het boek op schoot gezeten. Kijkend naar alle zoogdieren die dit boek rijk is. Heb jij ergens nog een grote plek over en houden jouw kinderen van ontdekken? Dan is dit een boek die je zeker moet aanschaffen!

Specificaties Mijn grote reis om de wereld zoogdieren.

mijn grote reis om de wereld zoogdieren

Auteur – illustraties: Laure du Fay| Uitgever: Leopold |oktober 2020 | 9789025879952 | meer informatie vind je hier

Joyce
Delen is enorm lief

HI, Ik ben Joyce en moeder van twee schatten van kinderen. Mijn zoon is geboren in 2014 en mijn dochter hebben we in 2017 mogen verwelkomen. Onze zoon is hoogsensitief en heeft extreme faalangst. Dankzij hem ben ik nu een expert op dat gebied. Als juf op de basisschool maak ik van alles mee. Kleuter tot groep 8, ik heb ze allemaal gehad. Ik vind het heerlijk om naar mijn werk te gaan en verveel mij geen dag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.