Waar geluk begint – Eva Eland, een kern voor jezelf

Iedereen heeft geluk nodig. Je kunt het niet vangen en het kan zich overal verstoppen. Maar er is één plek waar je altijd geluk kunt vinden: de plek waar je je thuis voelt. Volg samen met je kind de weg van geluk in ‘Waar geluk begint’.

Na Verdriet komt ‘Waar geluk begint’

Eva Eland maakte eerder ‘Als Verdriet op bezoek komt’ en haar ontroerende debuut werd meteen bekroond met een Vlag & Wimpel 2019. Het succesvolle boek werd wereldwijd vertaald. Zoals dat boek op veel manieren troost biedt, maakt ‘Waar geluk begint’ gelukkig.

Op zoek

waar geluk begint Eva Eland uitgeverij Leopold

We hebben allemaal geluk nodig in het leven. Maar soms is het moeilijk bereikbaar zijn en voelt het heel erg weg. In eenvoudige tekeningen van ‘Waar geluk begint’, zie je een kindje zoeken naar Geluk. Als eerste zoekt hij via een opstapje tussen allerlei potjes en flesjes op een hoge plank. Vervolgens zie je Geluk in beeld als een soort lief en meegaand ‘spookje‘.

Geluk vangen?

Geluk is niet te vangen en het gaat vaak zijn eigen gang. Zoals je in ‘Waar geluk begint’ kunt zien: soms is het even weg, maar het wacht altijd weer op je. En dus ook als het even tegenzit en je denkt dat het helemaal is verdwenen. Uiteindelijk is er maar één plek waar geluk altijd te vinden is… Want geluk begint bij jezelf, is de wijze les die je je kind mee kunt geven na het voorlezen van dit boek.

Samen lezen of cadeau doen

‘Waar geluk begint’ is voor alle leeftijden. Je kunt het samen lezen met je kind, maar het is ook mooi om cadeau te doen aan iemand die het nodig heeft. Als betekenisvol kraamcadeau bijvoorbeeld. Of zomaar, omdat je van iemand houdt.

Specificaties ‘Waar geluk begint’

waar geluk begint Eva Eland uitgeverij Leopold

Auteur: Eva Eland | Uitgever: Leopold | 9789025878153 |  januari 2020 | 32 pagina’s | meer informatie vind je hier

footer5
Delicia
Delen is enorm lief

Ik ben Delicia en van 2018 - 2021 zat ik met veel plezier in het blogteam van StoerLeesVoer en MamaScrapelle. Ik schreef hier niet alleen graag reviews van peuterboeken, maar ik vond het ook erg leuk om mijn visie en ervaringen te delen over gezondheid, interieur en (actieve) uitstapjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.