Waar zijn de dieren? Een zaklampboek

Van zoekboeken krijgen wij hier thuis nooit genoeg. ‘Waar zijn de dieren?’ is anders dan andere zoekboeken, want je kan niet alle dieren zomaar zien. En daar komt dan een speciale zaklamp om de hoek kijken….

‘Papa, waar zijn de dieren?’

Wat hebben we hier thuis gelachen met dit boek Waar zijn de dieren. Mijn dochter van 7 jaar zag dit boek meteen liggen toen ik het binnen had gekregen. Al snel had ze door dat het wel een heel bijzonder zoekboek was. Toen papa thuiskwam, vroeg ze hem om op zoek te gaan naar de drie eendjes. Mijn man was lang aan het speuren, maar kreeg ze niet gevonden. Daarop zei mijn dochter: ‘Je moet wel goed zoeken, want ze hebben zich goed verstopt’. Na een paar minuten speuren, gaf mijn man het toch maar op. Waarna mijn dochter doodleuk een speciale zaklamp tevoorschijn haalde, en de eendjes op magische wijze tevoorschijn toverde!

Een zaklampboek om te speuren

Deze magische zaklamp maakt van dit zoekboek zo dus echt iets speciaals. Het boek bevat 5 zoekplaten, gemaakt van stevig karton. Op elke plaat ben je weer in een andere omgeving, waar je op zoek moet gaan naar de dieren en voorwerpen die zich verstopt hebben. Zo ga je in ‘Waar zijn de dieren?’ op zoek in de oceaan, de jungle, de vijver, de wei en het donkere bos.
Door met de magische zaklamp over de bladzijdes te schijnen, ontdekt je meer dan 50 verborgen lichtbeelden!  

Schattige illustraties van dieren

Dat kleine zaklampje maakt dit boek echt tot een heel aantrekkelijk boek voor kinderen. Mijn eigen dochter pakt het elke keer als ze het ziet liggen. En ik weet zeker dat als ik het meeneem naar mijn kleuterklas, dit al snel het populairste boek van de klas zal worden!
Maar ook zonder zaklamp is dit boek super leuk. De illustraties zijn echt heel leuk en vrolijk. De dieren zien er schattig uit, met hun lieve oogjes en vrolijke gezichtsuitdrukkingen. Daardoor is het boek ‘Waar zijn de dieren?’ een superleuk zoekboek!  

Specificaties Waar zijn de dieren? Zaklampboek

Auteur: Rachel McLean | Uitgever: Witte Leeuw│ 9789492901958 │juli 2021│10 pagina’s│meer informatie vind je bij je lokale boekhandel of vind je hier

waar zijn de dieren
Footer5
Kelly
Delen is enorm lief

Ik ben Kelly en ben moeder van 2 dochters uit 2011 en 2014. Ik ben getrouwd en woon in Den Bosch, waar ik ben geboren en getogen. Inmiddels ben ik alweer ruim 18 jaar werkzaam in het onderwijs, waar ik juf van de kleuters ben. Dit is iets waar ik elke dag enorm van geniet! Daarnaast ben ik samen met mijn man de trotse eigenaar van Mini & More, een webshop in outlet merkkleding. Deze 2 banen naast elkaar is eigenlijk een meer dan fulltime baan, maar ik vind het echt superleuk om te doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.