Dag en nacht in het regenwoud – een bijzonder zoekboek!

Dag en nacht in het regenwoud is een zoekboek, wat alles heeft wat ik leuk vind: leuke zoekplaten, informatie over dieren én het heeft glow in the dark plaatjes. Dan moet dit boek wel echt een succes zijn bij kinderen!

dag en nacht in het regenwoud

Dag & nacht in het regenwoud: een bijzonder zoekboek

Dit boek is echt een eye-catcher! Laatst heb ik een boek mogen reviewen wat je helemaal kunt uitvouwen, en ook dit boek is helemaal uit te klappen. 
Je klapt dit boek uit tot een zoekplaat van wel 140 centimeter lang!  
Op de voorkant van de zoekplaat zie je dag in het regenwoud, op de achterzijde zie je het regenwoud bij nacht. 
Niet alleen het feit dat dit boek uit te klappen is maakt Dag & nacht in het regenwoud een bijzonder zoekboek. De nachtkant van het boek kan namelijk oplichten in het donker! Je moet het boek een tijdje in het licht leggen of onder een lamp, en dan kun je zien hoe het oerwoud ’s nachts tot leven komt!

Meer dan 200 exotische planten en dieren te zoeken

Voorin Dag & nacht in het regenwoud is een overzicht te vinden met wel meer dan 200 exotische, bijzondere en kleurrijke dieren en planten die overdag of ’s avonds tot leven komen. Al deze dieren zijn te vinden op de enorme zoekplaten. Van de roze zalm, tot de spinaap, van een kraaghagedis tot een wormsalamander.  
Ook zijn er nog ruim 20 extra moeilijke zoekopdrachten, voor als je toe bent aan nog meer uitdaging!

Anders dan anders

Dag & nacht: in het regenwoud is door zijn lay-out echt anders dan andere zoekboeken. Vooral de glow in the dark zijde van het regenwoud viel hier thuis enorm in de smaak! Je moet er van tevoren wel even aan denken om de bladzijde onder een lamp te leggen, maar we waren verbaasd hoe goed de illustraties oplichten in het donker.  
En het boek is ook heel leerzaam, want je leert heel veel namen kennen van allerlei planten en dieren.  
Met dit zoekboek heb je uren zoekplezier. En niet alleen overdag, maar ook ’s nachts!

dag en nacht in het regenwoud

Specificaties Dag & nacht: in het regenwoud

dag en nacht in het regenwoud

Auteur: Paula McGloin│ Uitgever: Davidsfonds Infodok │9789002272233 │september 2020│meer informatie vind je hier

Kelly
Delen is enorm lief

Ik ben Kelly en ben moeder van 2 dochters uit 2011 en 2014. Ik ben getrouwd en woon in Den Bosch, waar ik ben geboren en getogen. Inmiddels ben ik alweer ruim 18 jaar werkzaam in het onderwijs, waar ik juf van de kleuters ben. Dit is iets waar ik elke dag enorm van geniet! Daarnaast ben ik samen met mijn man de trotse eigenaar van Mini & More, een webshop in outlet merkkleding. Deze 2 banen naast elkaar is eigenlijk een meer dan fulltime baan, maar ik vind het echt superleuk om te doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.