De speurtocht van Dribbel – Eric Hill, een speciale dag

De speurtocht van Dribbel. Welk kind wil dat nou niet? Via de aanwijzingen achter de flapjes help je Dribbel mee. Vind jij samen met Dribbel zijn verrassing?

Eric Hall kartonboek

Een speciale dag voor Dribbel

Dat is de eerste zin van De speurtocht van Dribbel. Het is een speciale dag en dat vieren ze met een speurtocht door het park. Dribbel en zijn oma gaan samen het park in op zoek naar aanwijzingen. Op elke bladzijde kan je een aanwijzing vinden. De aanwijzingen zijn goed verstopt. Kan jouw kind ze vinden?

cijfer 1 Eric Hall

Wat zit er achter dat flapje in de speurtocht van Dribbel?

Mijn kinderen konden alle aanwijzingen vinden. Vooral toen ze door hadden dat er achter elk cijfer de aanwijzing zit. Maar eerst gingen ze kijken wat er allemaal achter de andere flapjes zaten. Op elke bladzijde zijn meerdere flapjes te vinden waarachter iets gebeurd. Vinden ze alle dieren die achterop het boekje staan? De speurtocht van Dribbel neemt je mee naar verschillende plekken in het park.

Een hoop te zien en te ontdekken

Dat Eric Hill mooi kan tekenen wisten we al, maar wat is er een hoop te zien. Elke bladzijde brengt je naar een ander gedeelte van het park. En daar is genoeg te zien en te ontdekken. Niet alleen op de bladzijde zelf, maar ook achter de flapjes zit iets verborgen en geschreven! Elke keer als we De speurtocht van Dribbel lezen zien we weer wat nieuws. Erg leuk.

De speurtocht van Dribbel

De speurtocht van Dribbel een stevig boek

De speurtocht van Dribbel is van stevig karton gemaakt. en ook de bladzijdes zijn van hard karton. Het boek kan dus tegen wat limonade. Jep, per ongeluk getest. Afvegen en je kan weer verder. Ik denk dat hij ook wel tegen sabbelende baby’s kan. Het boek pakt lekker vast en omdat hij wat groter is dan de “normale” kartonnen boekjes kan je met jouw kind dit goed samen op de bank lezen. Een heerlijk boek om samen op onderzoek te gaan.

De speurtocht van Dribbel

Enthousiast geworden?

Specificaties De speurtocht van Dribbel

De speurtocht van Dribbel

Auteur: Eric Hill| Uitgever: Unieboek | juli 2020 | 9789000373581 | 12 pagina’s | meer informatie vind je hier

Joyce
Delen is enorm lief

HI, Ik ben Joyce en moeder van twee schatten van kinderen. Mijn zoon is geboren in 2014 en mijn dochter hebben we in 2017 mogen verwelkomen. Onze zoon is hoogsensitief en heeft extreme faalangst. Dankzij hem ben ik nu een expert op dat gebied. Als juf op de basisschool maak ik van alles mee. Kleuter tot groep 8, ik heb ze allemaal gehad. Ik vind het heerlijk om naar mijn werk te gaan en verveel mij geen dag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.