Dog Man en de vlooienkoning – Dav Pilkey

Dog Man begint weer een nieuw avontuur: Dog Man en de vlooienkoning. Mis het niet want het blijft hilarisch!

Dog Man en de vlooienkoning Dog Man en de vlooienkoning

In Dog Man en de vlooienkoning gaat Karel naar de psychiater. Karel moet vertellen hoe het komt dat hij slecht is geworden. Karel verteld dat hij padvinder was, de beste. Maar hij verpeste één keer iets. en alles wat hij had gedaan betekende niets meer. Karel zorgde ervoor dat de padvindersclub werd opgeheven. En zijn “vrienden” raakten al hun onderscheidingen kwijt. En nu willen De VLOOIEN wraak… door Kleine Karel te vernietigen. Zal Dog Man de vlooienkoning kunnen verslaan? Lees het in: Dog Man en de vlooienkoning

Dog Man en de vlooienkoning

Dog Man voor iedereen

Ik vind dat Dog Man voor iedere leeftijd geschikt is. Want mijn nichtjes van 3 en 4 vinden het leuk, mijn zusje van 7, mijn oom van 40, mijn vader van 45 en mijn moeder van 49. Wij vinden het allemaal grappig, vooral Kleine Karel met zijn waaromvragen. Mijn moeder vindt Dog Man hilarisch. Mis dit nieuwe deel over Dog Man en de vlooienkoning dus niet. Mijn twee nichtjes hebben zelfs een hok van karton en Dog Man van karton gemaakt zoals je kunt zien:

Dog Man, grappig tot serieus

Ik vind het fijn dat de verhalen van Dog Man steeds leuker worden. Want in de eerste delen werden er heel veel grappen gemaakt en werden de slechteriken heel makkelijk gepakt. Maar sinds Kleine Karel er is, worden de verhalen steeds serieuzer. Ze gaan over familie en ze zijn erg emotioneel. Ook omdat Karel maar niet wil toegeven dat hij de vader van Kleine Karel is. Want dit zorgt ervoor dat Kleine Karel erg verdrietig kan worden. Dat komt ook weer naar voren in Dog Man en de vlooienkoning.

Dog Man en de vlooienkoning
Dog Man en de vlooienkoning

Zelf Dog Man tekenen?

Wil je Dog Man zelf tekenen? Dat kan! Zoals je misschien al wist staan er op de achterste bladzijden altijd een aantal stappen om figuren uit Dog Man te tekenen. Dit is erg handig om bijvoorbeeld een poster te maken. Mijn zusje van 7 en ik (12) hebben dat al gedaan. Jij kan dat ook doen. Misschien verhoogd het wel je tekenvaardigheid?

Dogman zelf getekend door Elias Lampe
Made by Elias Lampe

Specificaties

Auteur: Dav Pilkey | Uitgever: Condor | 9789493189089 | Juni 2020 | 256 pagina’s | Meer informatie vind je hier

footer5
Elias
Delen is enorm lief

Mijn naam is Elias. Ik ben 12 jaar en hou van sporten zoals Rugby, toneelspelen en creativiteit. Ik ben altijd buiten behalve als ik aan het gamen ben. Zoals op de Wiiu. En ik vind het leuk om recensies te schrijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.