Guinness world records 2021, een verbazingwekkend boek

Guinness world records 2021 laat je weer verbazen over allerlei verbazingwekkende records. Ben jij dol op wedstrijden, of wil je graag laten zien wat jij allemaal kan? dan is dit boek iets voor jou!

guinness world records 2021

Guinness world records 2021, ongelooflijke records

De oudste mensen ter wereld, gevaarlijke stunts, het langste haar, de kleinste bodybuilders. Je kunt het zo gek niet bedenken of het staat in het Guinness world records 2021 boek. Een boek vol met fantastische records die je zelf ook kan vestigen. Maar daar heb je óf geluk óf heel veel talent voor nodig. Dit boek is ook een handige motivatie om je dromen te laten beginnen. Wil jij de sterkste man/vrouw ter wereld worden? Dan is dit boek je motivatie, je komt dan in een boek dat over de hele wereld wordt verkocht!

guinness world records 2021

Iedereen is dol op Guinnes world records 2021

Iedereen houd wel van records. Op mijn basisschool werd er altijd voor sinterklaas sowieso één boek gevraagd: Guinness world records. In elke klas stonden wel een paar Guinness world records boeken. Dat lijkt me ook logisch, want al die records zijn erg leuk om te lezen. en je kunt natuurlijk ook zelf proberen een record te vestigen.

piloten

Aardrijkskunde en geschiedenis

Eigenlijk krijg je in dit boek ook een beetje aardrijkskunde en geschiedenisles. Want altijd in het eerste hoofdstuk van de Guinness world records boeken worden de records in de ruimte aangegeven. Zoals de lengte van de ringen van Saturnus. En bij geschiedenis wie als eerste een reis rond de hele wereld deed. Kortom, elk Guinness world records boek zit vol informatie en records die je verwonderen. En je dromen een zetje geven.

Specificaties

Auteur: Guinness world records ltd | illustrator: Rod Hunt | uitgever: de Fontein | 9789026151866 | september 2020 | 256 pagina’s | Meer weten? klik hier

footer5
Elias
Delen is enorm lief

Mijn naam is Elias. Ik ben 12 jaar en hou van sporten zoals Rugby, toneelspelen en creativiteit. Ik ben altijd buiten behalve als ik aan het gamen ben. Zoals op de Wiiu. En ik vind het leuk om recensies te schrijven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Post comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.