Een nieuwe start op Futtingbrook Farm – een bestsellerauteur, geheimen en meer…

De cover van Een nieuwe start op Futtingbrook Farm is erg vrolijk en dat maakte mij meteen nieuwsgierig. De flaptekst sprak mij ook gelijk aan. Een nieuwe start op Futtingbrook Farm blijkt niet alleen een roman te zijn, maar ook vol te zitten met humor en mysterie. Ik was meteen benieuwd naar het geheim van Max en ik wilde dan ook niets liever dan snel beginnen met lezen in dit boek. Wil je weten wat ik van Een nieuwe start op Futtingbrook Farm vond? Lees dan snel verder!

Een nieuwe start op Futtingbrook Farm cover

Flaptekst van Een nieuwe start op Futtingbrook Farm

Misdaadschrijver August keert na een verbroken verloving terug naar het landelijke Wiltshire met een writer’s block. Vastbesloten om haar schrijfcarrière nieuw leven in te blazen, reageert ze op een advertentie om een werkplek te huren in een omgebouwde schuur van Futtingbrook Farm. Daar treft ze een slecht uitgeruste gym, smakeloze catering en een bonte stoet aan andere huurders. Genoeg inspiratie voor haar boek! Ook de knappe maar grillige eigenaar van het pand, Max, trekt haar aandacht. Waarom doet hij zo geheimzinnig en wie of wat verbergt hij op het erf? August wordt onverwacht geconfronteerd met een echt mysterie.

Een nieuwe start op Futtingbrook Farm achterkant

Trigger waarschuwing

In Een nieuwe start op Futtingbrook Farm staat voorafgaand een trigger waarschuwing. Er staat in dat het een fictief werk is, maar dat het realistische onderwerpen, zoals (zelf)doding bevat. De hoofdpersoon in dit boek, August, gaat namelijk vrijwilligerswerk doen bij De Sebastian-hulplijn. De telefoontjes die gepleegd worden naar deze hulplijn, zijn behoorlijk heftig om te lezen. Ik vind het daarom heel goed dat er in Een nieuwe start op Futtingbrook Farm een trigger waarschuwing is geplaatst.

Een nieuwe start op Futtingbrook Farm triggerwarning

Mijn leeservaring van Een nieuwe start op Futtingbrook Farm

Een nieuwe start op Futtingbrook Farm begon voor mij meteen met een pakkende zin. Je leest eerst hoe August over Futtingbrook Farm te weten komt en daarna hoe ze daar naartoe gaat en haar intrek neemt. Daar aangekomen ontmoet ze onder andere Max, die ook snel haar aandacht trekt. August merkt dat hij geheimzinnig doet en vraagt zich af wat er is en wie of wat hij op het erf verbergt. Maar ook in de liefde speelt er wat tussen die twee. Het is een kat en muis spel tussen die twee: haat en liefde wisselt zich steeds af tussen hun. Dit houd het verhaal ook een beetje spannend, waardoor je graag verder wilt lezen.

Nicola May heeft een beeldende schrijfstijl, alles wat ze omschrijft zag ik helemaal voor me en soms kon ik mij ook inbeelden dat ik zelf op Futtingbrook Farm rondliep. Het enige waar ik mij een klein beetje aan stoorde, was de hoeveelheid en de lengte van de dialogen. Dit had in mijn ogen wel iets minder gemogen maar dat maakt het verhaal zeker niet minder leuk!

Over Nicola May

Nicola May is een auteur uit Groot-Brittannië. Haar eerste boeken bracht May in eigen beheer uit en schopte het zelfs tot bestsellerauteur. Ze schrijft voornamelijk rom-coms en heeft veel losstaande boeken geschreven. Een nieuwe start op Futtingbrook Farm is mijn kennismaking met auteur Nicola May.

Alle boeken van Nicola May

Ferry Lane-serie

Cockleberry Bay-serie

  1. Het winkeltje in Cockleberry Bay* (april 2020)
  2. Ik zie je in Cockleberry Bay* (mei 2020)
  3. Een nieuwe kans in Cockleberry Bay* (juli 2020)
  4. Winter in Cockleberry Bay* (december 2020)

Specificaties Een nieuwe start op Futtingbrook Farm

Auteur: Nicola May | Uitgever: Zomer & Keuning | Engelse titel: Escape to Futtingbrook Farm | Vertaald (vanuit het Engels) door: Marjolijn Huiberts | 2023 | 355 pagina’s | 9789020553307 | Meer informatie bij je lokale boekhandel of klik hier voor Bol

Welk woord of thema spreekt jou aan in een boek? Klik op een woord en ga naar boeken toe in dit thema!

avontuur boekenserie bos culturen dieren diversiteit emoties familie fantasie fantasy filosofie geheimen geschiedenis gevoelens gezondheid graphic novel grappig het leven humor jezelf zijn klassieker kunst liefde maatschappij magie mentale gezondheid milieubewust mindful mysterie natuur oorlog opgroeien politie prentenboek roman school seizoenen spannend sterke vrouw thriller verhalenbundel vriendschap weetjesboek wereld zoekboek

Footer 8 met bol verwijzing
Cindy
Delen is enorm lief

Via Instagram reviewt Cindy boeken via cindysboeken_official. Ze leest graag verschillende soorten boeken maar feelgood & thrillers zijn favoriet. Naast haar drukke baan leest ze graag ter ontspanning. Niks zo lekker om te verdwalen in een mooi, goed en spannend verhaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.