Meest begeerde miljardair is een grappig, romantisch en steamy boek

Meest begeerde miljardair is het eerste deel in de serie Miljardairs van Manhattan van New York Times bestellerauteur Annika Martin. Een bestellerauteur, een romantische titel en New York. Dat is dus een boek dat ik wel moest gaan lezen. Is deze nieuwe serie een aanrader?

Miljardair voorkant

Meest begeerde miljardair

Op Manhattan gebeuren de raarste dingen, en wat Vicky meemaakt is wel héél vreemd. De oude Bernadette denkt dat Vicky een hondenfluisteraar is en smeekt haar om te vertellen wat haar schattige hondje Smuckers te zeggen heeft. Vicky wil dat niet, maar gaat uiteindelijk overstag als ze ziet dat Smuckers haar hulp kan gebruiken. Dan overlijdt Bernadette. De eigenzinnige dame vertrouwde haar familie niet en heeft daarom haar aandeel in het miljardenbedrijf Locke Worldwide nagelaten aan… Smuckers. Met Vicky aan zijn zijde, want zij kan Smuckers” gedachten lezen en dus zijn beslissingen doorgeven tijdens bestuursvergaderingen. Vicky aarzelt. Ze wil leven in de luwte en ze wil nooit, nóóit meer gebruikt worden door een veel te rijke en veel te knappe man. Laat Henry Locke, de CEO van Locke Worldwide, nou precies die twee dingen zijn. En tot overmaat van ramp voelt hij zich nog tot haar aangetrokken ook.

Vanuit beide perspectieven

Het allereerst dat mij opvalt is dat “Meest begeerde miljardair” geschreven is vanuit Vicky en Henry! Elk hoofdstuk wordt geschreven vanuit één van deze twee. Zo weet je wat er bij beide door een hoofd gaat en moet je soms gniffelen als er eentje totaal iets anders denkt over een situatie. Het maakt het boek in ieder geval spannend, aantrekkelijk en niet weg te leggen. Je wil gewoon verder lezen. “Hoe zou Vicky zich nu voelen?” en “Oeehh ja nu snap ik waarom hij zo doet!”

Moeilijk weg te leggen

Meest begeerde miljardair is heerlijk geschreven en daardoor moeilijk weg te leggen. De chemie tussen beide hoofdfiguren spat van de bladzijdes af. Annika trekt je mee in hun verhaal en laat je niet meer los. Sommige gedeeltes zijn een tikkeltje ongeloofwaardig en soms lachwekkend, maar dat doet niks met het feit dat ik het geweldig vind. Een heerlijk boek om tijdens je vakantie te lezen. Of lekker voordat je gaat slapen. Het voelt een beetje aan als het zusje van de Fifty shades of Grey serie. En die was ook erg goed, toch?

Een hele serie!

Het eerste boek heb ik nu gelezen en dat heeft er dus voor gezorgd dat ik die andere boeken ook wil hebben. Ik ben benieuwd of die net zo lekker lezen als Meest begeerde miljardair. Er zijn nog vijf andere boeken in de serie Miljardairs of Manhattan. Die wil ik dus ook zeker lezen! Als het net zo geschreven is als dit boek dan moet ik die anderen ook te pakken zien te krijgen. Wie weet kan ik dan de hele serie voor jullie reviewen!

De perfecte vertaling van meest begeerde miljardair

Meest begeerde miljardair komt uit Amerika dus moest hier vertaald worden. Iris Veldkamp heeft dit prima gedaan. Soms kan je je nog wel eens storen aan de manier hoe het vertaald is. Het loopt net niet lekker of je hebt het gevoel dat er woorden zijn weggelaten. Dat is hier zeker niet het geval. Ze weet met de vertaling de sfeer perfect neer te zetten.

Een boek met rode oortjes

Mocht je een kind hebben dat kan lezen dan is het goed om dit boek goed weg te bergen. Je wil niet dat jouw kind met rode oortjes stukjes uit dit boek voorleest. De verschillende scenes kunnen behoorlijk steamy zijn met gedetailleerde zinnen. Niet iets voor een kind, maar wel heerlijk voor ons! Ben je op zoek naar een lovestory die grappig is en ook behoorlijk heet af en toe? Dan raad ik je de Meest begeerde miljardair zeker aan!

Specificaties Meest begeerde miljardair

Auteur: Annika Martin | Vormgeving: Gaby Berendsen | uitgeverij: April Books | 9789083219004 | Druk 1 | maart 2022 | 317 bladzijdes| Voor meer informatie ga naar je lokale boekhandel of klik hier

Welk woord of thema spreekt jou aan in een boek? Klik op een woord en ga naar boeken toe in dit thema!

avontuur boekenserie culturen dieren diversiteit emoties familie fantasie fantasy filosofie geheimen geschiedenis gevoelens gezondheid graphic novel grappig het leven humor jezelf zijn klassieker klimaat kunst liefde maatschappij magie mentale gezondheid mindful mysterie natuur oorlog opgroeien politie prentenboek roman school seizoenen spannend sprookjes sterke vrouw thriller verhalenbundel vriendschap weetjesboek wereld zoekboek

footer 5
Joyce
Delen is enorm lief

HI, Ik ben Joyce en moeder van twee schatten van kinderen. Mijn zoon is geboren in 2014 en mijn dochter hebben we in 2017 mogen verwelkomen. Onze zoon is hoogsensitief en heeft extreme faalangst. Dankzij hem ben ik nu een expert op dat gebied. Als juf op de basisschool maak ik van alles mee. Kleuter tot groep 8, ik heb ze allemaal gehad. Ik vind het heerlijk om naar mijn werk te gaan en verveel mij geen dag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.