Naar de wolven

Naar de wolven is een prentenboek en gaat over Fabeltje die op een dag te maken krijgt met het nieuwe “speeltje” van zijn bazen. Het mag alles en kan niet eens mooi zitten. Op een avond heeft Fabeltje er genoeg van en neemt het speeltje mee op zijn rug naar de wolven.

Het mag zelfs binnen poepen!!

Naar de wolven is een verhaal over een hond die altijd de liefste was volgens zijn baasje en hij vond dat zelf ook. Maar op een dag verandert dit naar Fabeltjes idee als er ineens een nieuw familielid in huis komt. Dit speeltje mag zelfs binnen poepen en dat terwijl het nog niet eens mooi kon zitten. Iedereen komt er ook naar kijken en Fabeltje snapt er niets van. Op een dag gaat Fabeltje naar de wieg en neemt het speeltje mee naar de wolven. Als ze daar aankomen merkt Fabeltje dat het speeltje nog een “puppy” is.  Hij veranderd zijn plan en Fabeltje doet een bijzondere ontdekking over zichzelf.

Mooie tekeningen

naar de wolven

Het verhaal heeft iets grappigs en is ook leerzaam. Hoe ga je om met een nieuwe baby en hoe voel je dit als broer/zus of hond. Het is een prentenboek met mooie tekeningen. De tekeningen zijn kleine schilderijtjes en hebben vrolijke kleuren. Naar de wolven is een leuk prentenboek om voor te lezen. Je kan er zelf veel bij verzinnen en je kan er vragen over stellen aan je ouders. Het boek is geschikt voor alle leeftijden en zeker voor kinderen die thuis een nieuwe baby verwachten.   Om zelf te lezen is het verhaal een beetje kort want het heeft maar 32 bladzijde. Het is wel makkelijk leesbaar. De zinnen zijn ook kort en de tekst is groot. Naar de wolven is een mooi prentenboek en valt voor mij onder de prentenboeken als “We gaan op berenjacht”, die ik wel 100x heb gelezen.

Specificaties naar de wolven

naar de wolven


Uitgever: Querido | Auteur: Anna Woltz | 9789045123653 | juli 2019  | 32 pagina’s | meer informatie vind je hier

Rosalie
Delen is enorm lief

Hallo, ik ben Rosalie en ik ben 10 jaar en zit in groep 8. Ik hou van viool spelen, ballet en Tang Soo Do (koreaans karate). In de winter ski ik ook op de skibaan en ga ik elk jaar op wintersport. Verder speel ik graag buiten, hou van spelletjes, knutsel en ik teken heel graag. Ook lees ik veel verschillende boeken en daarom zal ik als gastblogger reviews gaan schrijven over diverse kinder- en jeugdboeken. Ik hou vooral van grappige, avontuurlijke en spannende boeken zoals bijvoorbeeld Superjuffie, Harry Potter, Leven van een Loser, Tom de Groot, De Gorgels enz. Ik vind het leuk om te horen of jullie mijn blogs leuk vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.