Ninja Kid 3 De slechtste Ninja ooit, een hilarisch avontuur

Na Ninja Kid 1 en Ninja Kid 2 een nieuw avontuur in Ninja Kid 3 De Slechtste Ninja Ooit. Ninja Kid 3 geschreven door bestseller auteur Anh Do zorgt weer voor hilarische avonturen.

Nelson Kramer weet het zeker, dit jaar zal hij voor het eerst geen nerd maar een superatleet zijn. Net als hij zijn ninja krachten het hardst nodig heeft, worden zijn krachten verwisseld met die van zijn OMA!

Ninja Kid 3

Wie is Nelson Kramer?

Ninja Kid 3 De Slechtste Ninja Ooit begint met een korte intro: Wie is Nelson Kramer? Tot zijn tiende was hij een onhandige nerd. Zijn vader verdween toen hij nog heel klein was. Nelson weet dat hij de ninja krachten van zijn vader heeft. Hij woont met zijn moeder, neef Kenny en zijn oma in Putdam. Kenny is niet alleen Nelson’s neef maar ook zijn superhelper. Als Nelson Ninja Kid wordt helpt neef Kenny hem. Oma is een uitvinder, alleen doen niet alle uitvindingen wat ze zouden moeten doen. Nelsons vader heeft nog een tweelingbroer: Dr. André Kramer. Hij was heel slim en oma leerde hem alles over uitvinden. Alleen nu veroorzaakt hij chaos in Putdam en is het maar wat fijn dat Nelson zo’n stoere Ninja Kid is.

De sportdag

In Ninja Kid 3 ziet Nelson de kans om dit jaar niet laatste te worden tijdens de sportdag. Bij de eerste training gaan ze 400 meter sprinten. Nelson sprint en loopt op kop maar bedenkt zich dat dit wel heel erg opvallend is. Vlak voor de finish gaat hij langzamer rennen; straks denken ze dat hij de Ninja Kid is! De volgende dag vlak voor de sportdag gebeurd er iets vreselijks. Nelson en Kenny gaan oma gedag zeggen en net op dat moment test oma haar nieuwe uitvinding. In een flits verwisseld oma van lichaam met Nelson en andersom. Nu kan Nelson echt nooit eerste meer worden.

Ninja Kid 3
Ninja Kid 3

Sprinkhaan helikopters

Wanneer de sportdag begint pakt burgemeester Broeck de microfoon. Er blijkt een sponsor te zijn; Sprinkhaan helikopters. Er staat iemand als sprinkhaan verkleed naast de burgemeester. Hij nodigde de beste 2 jongens en de 2 beste meisjes van de sportdag uit op het sprinkhaan helikopter sportkamp. De stem van de sprinkhaan komt Nelson wel vaag bekend voor.

Een leeg pak

Als aan het eind van de sportdag de winnaars bekend zijn en er een foto met de sponsor gemaakt gaat worden, vinden ze een leeg sprinkhaan pak. De vier winnaars worden opgesloten in een kist en opgetild door een helikopter. Wie was die sprinkhaan en wat kan Ninja Kid doen om de vier te redden. Ninja Kid 3 De Slechtste Ninja Ooit wordt weer een spannend en vooral grappig avontuur. Zal Ninja Kid de geheimzinnige man in het sprinkhaan pak te pakken krijgen? En komen de vier kinderen weer veilig aan de grond?

Ninja Kid 3 Grappig en goed leesbaar

Ninja Kid 3 De Slechtste Ninja Ooit is weer een grappig avontuur. Voor de wat oudere lezers (8+) wel een beetje doorzichtig wie de slechterik is, maar nog steeds een leuk boek. Het leest gemakkelijk en door veel tekeningen gemaakt door Jeremy Ley, kan je je extra goed inleven in het boek. Dit boek is voor alle kinderen die wel een een grappige en soms onhandige superninja kan waarderen.

Specificaties Ninja Kid 3 De slechtste Ninja ooit

Ninja Kid 3

Auteur: Anh Do| Uitgever: Kluitman | 9789020674590 | 1 juli 2020 | 192 pagina’s | meer informatie vind je hier

Win Ninja Kid 3

Verplicht:

Laat dan hieronder in de reacties achter waarom jij denkt dat jouw kind, kleinkind, buurkind, het kind van je beste vriendin of neefje of nichtje Ninja Kid 3 wil hebben.

  • Volg StoerLeesVoer op Instagram en/of Volg StoerLeesVoer op Facebook geef dit aan door een like op de winactie achter te laten!

Niet verplicht:

  • Reacties, likes en deelacties op Facebook en Instagram tellen mee als extra kans, maar zijn alleen geldig als er ook onder deze blog is gereageerd. Voor delen in je stories let goed op dat je @stoerleesvoer tagt zodat ik het niet mis.
  • Volg StoerLeesVoer op Bloglovin en/of volg StoerLeesVoer op Pinterest

Yes de winnaars zijn bekend!
Winnaar: Marianne
Dit keer krijgen jullie persoonlijk een email, als er op die email niet binnen 2 dagen wordt gereageerd dan wordt er opnieuw geloot.

Rosalie
Delen is enorm lief

Hallo, ik ben Rosalie en ik ben 10 jaar en zit in groep 8. Ik hou van viool spelen, ballet en Tang Soo Do (koreaans karate). In de winter ski ik ook op de skibaan en ga ik elk jaar op wintersport. Verder speel ik graag buiten, hou van spelletjes, knutsel en ik teken heel graag. Ook lees ik veel verschillende boeken en daarom zal ik als gastblogger reviews gaan schrijven over diverse kinder- en jeugdboeken. Ik hou vooral van grappige, avontuurlijke en spannende boeken zoals bijvoorbeeld Superjuffie, Harry Potter, Leven van een Loser, Tom de Groot, De Gorgels enz. Ik vind het leuk om te horen of jullie mijn blogs leuk vinden.

18 reacties

  1. Ik zou dit boek graag winnen om in de klas te gebruiken. Ik heb een paar leerlingen die nog moeite hebben met lezen maar zo te zien dit boek aankunnen en nog belangrijker er plezier aan zullen beleven. Ik ga duimen ???

  2. De beste vriend van mijn jongste dochter is een enorm leesbeest. Inmiddels ken ik zijn smaak wel een beetje en dit lijkt me echt een boek voor hem.

  3. Het boek ziet er leuk en grappig uit. Mijn dochter leest alleen graag boeken waar ook tek3ningen in staan , dit boek zal zij net plezier lezen en ook voorlezen aan haar broertje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.