Ongetemd leven zelfbevrijdingsgids, een eigen leven leven, stop met pleasen!

De ongetemd leven zelfbevrijdingsgids is geschreven door Glennon Doyle. Misschien heb je de bestseller zelf, Ongetemd leven, al gelezen? Deze zelfbevrijdingsgids is een soort journal die je helpt om Doyle’s lessen te vertalen naar je eigen leven en situatie. Een soort handboek, maar ook werkboek in 1. Samen met de mooie vormgeving, veel ruimte om te schrijven en de schrijfstijl van Boyle heeft dat een mooi boek opgeleverd.

Glennon Doyle

Ongetemd leven

In de voorloper van de zelfbevrijdingsgids, beschrijft Doyle in Ongetemd leven hoe zij zelf stopte met te voldoen aan de verwachtingen van anderen. Eerder schreef ze over haar huwelijk, en in Ongetemd leven over haar scheiding en haar lesbische relatie. Door haar verliefdheid op een vrouw, heeft ze allerlei overtuigingen, aannames en verwachtingen van anderen onder de loep genomen. In de zelfbevrijdingsgids benoemt ze dit nog kort, maar dit boek gaat vooral over jou!

Zelfbevrijdingsgids

De ongetemd leven- zelfbevrijdingsgids is een soort dagboek wat je helpt in zelfonderzoek. Wat vind je nu echt? Wat wil je eigenlijk in je leven? Waar heb je last van, maar ook : wat voel je? Of misschien doe je juist enorm je best om bepaalde dingen niet te voelen…De teksten helpen je ter inspiratie, zodat je kunt kijken naar zaken waar je misschien niet zo snel aan denkt. En daardoor krijg je ook het gevoel dat je niet de enige bent, er zit herkenning in de anekdotes en verhalen. Door het stellen van de juiste vragen, kom je verder in je eigen proces.

Ongetemd leven - zelfbevrijdingsgids

Leef je eigen leven

De ondertitel van Ongetemd leven – zelfbevrijdingsgids is dat het je stopt met pleasen en helpt je eigen leven te leiden. Ik denk dat dat zeker waar is, ook als je niet zo’n pleaser bent. Het boek is bovendien uitnodigend in hoe het geschreven is en in de vormgeving. Je krijgt zin om aan de slag te gaan in een verdieping op je eigen situatie. Een mooie manier om te journallen!

Specificaties Ongetemd leven zelfbevrijdingsgids

Auteur: Glennon Doyle | Uitgeverij Kosmos | Februari 2022 | 9789021596563 | 240 pagina’s | Meer informatie bij je lokale boekhandel of vind je hier

Welk woord of thema spreekt jou aan in een boek? Klik op een woord en ga naar boeken toe in dit thema!

avontuur boekenserie culturen dieren diversiteit emoties familie fantasie fantasy filosofie geheimen geschiedenis gevoelens gezondheid graphic novel grappig het leven humor jezelf zijn klassieker klimaat kunst liefde maatschappij magie mentale gezondheid mindful mysterie natuur oorlog opgroeien politie prentenboek roman school seizoenen spannend sprookjes sterke vrouw thriller verhalenbundel vriendschap weetjesboek wereld zoekboek

Ongetemd leven - zelfbevrijdingsgids
Footer5
Anouk
Delen is enorm lief

Ik ben Anouk (40) en samen met mijn zoon Mels van 11 jaar lezen we graag wat af. Althans, ik lees alles wat los en vast zit. Papier en e-reader. Mijn zoon leest alles wat niet saai is. Naast schrijven en boeken verslinden, wandel ik ook graag. En soms met iets meer tempo, dan hardloop ik lekker door Zwolle.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.