Pole position, de tien grootste namen uit de F1

Afgelopen jaar is onze Max eindelijk wereldkampioen geworden. Die strijd tegen Hamilton was echt geweldig. Dit jaar gaan we een heel andere strijd zien en is het nog maar de vraag of de Red Bulls het gaan redden. Maar buiten dat heeft de Formule 1 geweldige coureurs gehad. Ben jij een echte Formule 1 fan? Dan is Pole position echt iets voor jou!

pole position voorkant

De tien grootste wereldkampioenen

In Pole position vindt je namelijk de tien grootste namen die de Formule 1 heeft gehad. Althans, volgens Koen Vergeer. En voor elke naam heeft hij wel een bijnaam bedacht. Zo noemt hij Micheal Schumacher de manager en Jackie Stewart de rockster. Elke grote naam heeft zo zijn eigen talent en dat komt goed naar voren in dit boek. Ik werd echt fan van de F1 toen Micheal Schumacher won. Heerlijk om dit gevechten te zien. Het was daarom een feest van herkenning om dit boek te lezen.

Pole position is een stuk geschiedenis

Hoe geweldig is het om terug in de tijd te gaan met tekst en foto’s. Ik hoor wel eens namen voorbij komen die ik wel eens heb gehoord maar niet echt ken. Door dit boek weet ik nu wie Senna was en hoe het vroeger eraan toe ging. Ook vond ik het mooi om te lezen hoe goed dit boek aansluit met de Netflix documentaire over Schumacher. Toen ik zijn hoofdstuk las zag ik de beelden weer terug in mijn hoofd. Koen Vergeer heeft het heerlijk geschreven. Pole position neemt je terug in de geschiedenis van de F1!

De geweldige foto’s maken het af

Naast dat de tekst gewoon heerlijk weg leest, maken de foto’s uit Pole position dit boek helemaal af. Het geven je een beeld van vroeger. De vriendschap tussen coureurs of misschien wel die strijd. Sommige zijn in zwart-wit en andere in mooie kleuren. De foto’s geven dit boek een extra verdieping. Een beetje de kers op de taart. En wie wil nou niet die kers hebben? Ik denk dat ze er goed aan hebben gedaan om die foto’s toe te voegen!

Max Verstappen

Een hoofdstuk over Max Verstappen

Max Verstappen hoort nog niet in dit rijtje thuis, maar wordt wel beschreven in dit boek. Aan het einde van Pole position vind je een hoofdstuk helemaal over Max Verstappen. Naast dat je alle wereldkampioenen beter leert kennen door dit boek. Leer je ook Max kennen. Als echte fan is dit boek echt een aanrader. Wist je dat Koen Vergeer ook een heel boek over Max heeft geschreven? Dat is ook echt een aanrader voor iedereen die Max Verstappen nu volgt in de Formule 1. Die zou ik ook graag eens willen lezen!

Een must have voor elke F1 fan!

Ben jij echt een F1 fanaat en wil je er alles over weten? Dan is Pole position echt een boek voor jou! Geef hem dan liever nu, want als Max niet kan meestrijden om het wereldkampioenschap dan is dit boek misschien wel een teleurstelling. Je wil namelijk niet over andere sterren lezen als jou idool geen kampioen is geworden? Of misschien wel, want volgend jaar kan hij altijd terug komen. Dat hebben meerdere wereldkampioenen al eens laten zien!

Specificaties Pole Position

Auteur: Koen Vergeer | uitgeverij: Atlas | 9789045045948 | maart 2022 | 208 pagina’s | wil je meer informatie ga dan naar je lokale boekhandel of klik hier

Welk woord of thema spreekt jou aan in een boek? Klik op een woord en ga naar boeken toe in dit thema!

avontuur boekenserie culturen dieren diversiteit emoties familie fantasie fantasy filosofie geheimen geschiedenis gevoelens gezondheid graphic novel grappig het leven humor jezelf zijn klassieker klimaat kunst liefde maatschappij magie mentale gezondheid mindful mysterie natuur oorlog opgroeien politie prentenboek roman school seizoenen spannend sprookjes sterke vrouw thriller verhalenbundel vriendschap weetjesboek wereld zoekboek

Footer5
Joyce
Delen is enorm lief

HI, Ik ben Joyce en moeder van twee schatten van kinderen. Mijn zoon is geboren in 2014 en mijn dochter hebben we in 2017 mogen verwelkomen. Onze zoon is hoogsensitief en heeft extreme faalangst. Dankzij hem ben ik nu een expert op dat gebied. Als juf op de basisschool maak ik van alles mee. Kleuter tot groep 8, ik heb ze allemaal gehad. Ik vind het heerlijk om naar mijn werk te gaan en verveel mij geen dag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.