Schattige diefjes – zoektocht in de nacht

Zoekboeken blijven leuk! Schattige diefjes – zoektocht in de nacht is echt weer anders dan andere zoekboeken. In dit zoekboek ga je ook platen vergelijken om te kijken wat er anders is geworden. En dat is moeilijker dan je misschien zou denken….

Schattige diefjes – zoektocht in de nacht

Schattige diefjes – Zoektocht in de nacht door het paleis

Het boek speelt zich af in een Oosters paleis. Daar woont een ondeugende prins Leon en prinses Luna. Het paleis is prachtig, met vele mooie kamers: een speelkamer, slaapkamer, badkamer en de keuken. Elke nacht kruipen ze om middernacht stiekem uit hun bedje, op zoek naar allerlei spullen. Want ze hebben een plan… De lezers worden in het boek meegenomen op een zoektocht door het paleis.   

Schattige diefjes – zoektocht in de nacht

Een zoekboek met vóór en na situaties

En deze zoektocht is anders dan anders. Op elke bladzijde van Schattige diefjes – zoektocht in de nacht zijn een aantal items te vinden die Leon en Luna nodig hebben. Maar op de bladzijde die daarna komt, zie je hoe de kamer er de volgende ochtend uitziet: de items die broer en zus nodig hadden zijn verdwenen, maar sommige plekken zijn een echte troep geworden! Kan je zo ontdekken wat er anders is? Dit vonden wij hier thuis heel leuk om te ontdekken. Wel even lastig, want je moet de bladzijde echt wel regelmatig even omslaan om het te vergelijken. Maar leuk omdat het zo anders is.
Ook de zoekopdrachtjes zijn soms best pittig, ik moest zelf ook vaak goed even zoeken….

Wat zijn de schattige diefjes van plan?

Gedurende het verhaal ga je jezelf wel afvragen wat Leon en Luna eigenlijk van plan zijn. Waar hebben ze al die spullen voor nodig? En waarom staan ze midden in de nacht een taart te bakken?
Op het eind van het verhaal kom je daar achter. En dat vond mijn dochter erg leuk! Bij veel zoekboeken zie je dat er eigenlijk geen echt verhaal is, maar dat het meer losse zoekplaten zijn. In Schattige diefjes – Zoektocht in de nacht kom je er uiteindelijk achter wat de tweeling nu al die tijd van plan was. En dat is een hele leuke verrassing!

var bol_sitebar={“id”:”bol_1604775991963″, “baseUrl”:”partner.bol.com”,”urlPrefix”:”https://aai.bol.com/openapi/services/aai/”,”productId”:”productid=9300000004064165″,”familyId”:””,”site_id”:”1103116″,”target”:true,”rating”:true,”price”:true,”deliveryDescription”:true,”button”:true,”link_name”:”Schattige%20diefjes%2C%20Mieke%20Goethals”,”link_subid”:””,”background_color”:”#FFFFFF”,”text_color”:”#CB0100″,”link_color”:”#0000FF”};

Specificaties Schattige diefjes – Zoektocht in de nacht

Schattige diefjes – zoektocht in de nacht

Auteur: Mieke Goethals │ Uitgever: Clavis │ 9789044839869 │oktober 2020 │ 32 pagina’s │meer informatie vind je hier

footer5
Kelly
Delen is enorm lief

Ik ben Kelly en ben moeder van 2 dochters uit 2011 en 2014. Ik ben getrouwd en woon in Den Bosch, waar ik ben geboren en getogen. Inmiddels ben ik alweer ruim 18 jaar werkzaam in het onderwijs, waar ik juf van de kleuters ben. Dit is iets waar ik elke dag enorm van geniet! Daarnaast ben ik samen met mijn man de trotse eigenaar van Mini & More, een webshop in outlet merkkleding. Deze 2 banen naast elkaar is eigenlijk een meer dan fulltime baan, maar ik vind het echt superleuk om te doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.